Top 4 cele mai accesibile destinații exotice

Publicat pe 28 Octombrie 2020
Vrei să te bucuri de o vacanță exotică însă te descurajează prețurile mari? Nu renunța la idee! Există numeroase destinații exotice accesibile, cu scenarii ce-ți vor tăia respirația și unde poți trăi experiențe de neuitat.

Iată patru exemple de locuri unde te poți răsfăța cu toate cele enumerate anterior, fără a face împrumut în bancă!

1. Zanzibar

În Zanzibar te așteaptă o mulțime de plaje idilice, vreme plăcuta și peisaje tropicale deosebite. Acest arhipelag este renumit pentru apele sale clare, recifele de corali și diversitatea marină bogată, ceea ce-l face o destinație perfectă pentru cei ce iubesc scufundările, sporturile pe apă, precum snorkeling și surfing. Există numeroase lucruri pe care le poți face aici, de aceea îți recomandăm să citești care sunt principalele sfaturi pentru o vacanță în Zanzibar.

2. Punta Cana, Republica Dominicană

Pentru că în Republica Dominicană există foarte multe resorturi în care te poți caza, prețurile sunt printre cele mai competitive din întreaga regiune a Caraibelor. Punta Cana este situată pe coasta de est a țării și este renumită pentru plajele sale superbe, golful remarcabil și varietatea locurilor de cazare, de la cele pentru turiști cu buget redus, la hoteluri de lux. O vacanță aici îți dă posibilitatea să faci plajă, să înoți și să practici sporturi pe apă, admirând în tihnă peștii colorați și recifele de corali.

3. Thailanda

Chiar dacă plajele din zonele sudice ale țării, precum Krabi și Phuket, nu sunt atât de accesibile, dacă mergi în nord, în Chiang Mai, nu doar că te vei bucura de o experiență mai autentică vizitându-i atracțiile, ci vei găsi multe locuri de cazare la prețuri decente. În plus, în această parte a Thailandei atmosfera este mai relaxată, iar munții și dealurile îți vor încânta negreșit privirea. Aici poți găsi camere la mai puțin de $10 pe noapte. Mai mult, capitala istorică a regiunii găzduiește temple frumoase, pe care merită să le vizitezi. Poți face, de asemenea, excursii în orașele vecine.

4. Panama

Panama este unul dintre locurile mai puțin populare în rândul vizitatorilor, unde însă te poți bucura de vreme caldă, răsărituri de soare ca-n filme și plaje de vis fără a cheltui o avere. Drumul cu avionul până aici poate fi mai costisitor, însă prețurile mici ale cazărilor, mâncării și activităților compensează, iar faptul că nu te vei întâlni cu mulțimi de turiști este un alt avantaj. Bocas del Toro, situat pe coasta Caraibiana de nord-vest, este un arhipelag format din nouă insule tropicale ideale pentru scufundări și surfing. Pe lângă toate astea, acoperișurile portocalii și arhitectura colonială spaniolă din centrul istoric al capitalei Panama City contrastează cu zgârie-norii presărați de-a lungul golfului.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!