Top 5 accesorii pentru cei care rulează tutun

Publicat pe 16 Octombrie 2020
Ai ajuns și tu să te saturi de țigările din comerț? Nu e de mirare având în vedere calitatea lor sau, mai bine zis, lipsa lor de calitate. Pe lângă lipsa de aromă a tutunului, mai ai de-a face și cu o mulțime de substanțe nocive implicate în procesul de confecționare și tratare a țigărilor din comerț.

Nu e de mirare că atât de multe persoane au început să se îndrepte către rularea propriilor țigări, din dorința de a ști exact ce fumează și a-și alege exact aroma de tutun preferată. Dacă și tu te pregătești să faci acest pas, există câteva aspecte de luat în calcul. De pildă, care sunt accesoriile de care vei avea mai mult ca sigur nevoie pentru o experiență de rulat de calitate. Le găsești în lista de mai jos! 

Aparat de rulat 

Deși mulți dintre cei care își rulează singuri țigările preferă să o facă în palmă, cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare, trebuie să recunoaștem că nu toți, și cu precădere nu începătorii, ne pricepem la a rula o țigară perfectă. Unii pur și simplu nu sunt persoane practice și asta nu ar trebui să îi împiedice să se bucure de acest tip de fumat. Pentru ei există aparatul de rulat! Aceste mașinării sunt special confecționate pentru a simplifica și grăbi procesul de rulare. Tot ce trebuie să faci este să introduci tutunul și foița și aparatul va face restul. Investiția făcută te va scuti de dezordinea aferentă rulatului în palmă și îți va oferi posibilitatea de a-ți crea mult mai rapid un stoc de țigări rulate. 

Grinder 

Nu toți fumătorii preferă același tip de tutun, așa cum evidențiam și mai sus. Dacă fumătorii de tutun gata mărunțit nu trebuie decât să-l introducă în aparat sau să ruleze în palmă, lucrurile nu stau deloc la fel pentru cei care preferă tutunul legat. Presupunem că nu vrei să încerci să-ți mărunțești singur tutunul, caz în care un grinder va fi mai mult decât potrivit. Această unealtă micuță te scutește de efortul mărunțirii tutunului, este extrem de ușor de utilizat și ușor de transportat atunci când nu-ți confecționezi țigările la domiciliu. 

Portofel de tutun 

Apropo de rulat tutun departe de casă, în cazul unei deplasări vei avea nevoie mai mult ca sigur de un recipient pentru toate accesoriile folositoare. În acest caz îți recomandăm achiziționarea unui portofel pentru tutun, extrem de eficient în procesul de organizare. Acesta prezintă suport pentru foițe scurte, foițe la rolă, buzunar pentru pachetul de tutun și diverse secțiuni pentru depozitarea filtrelor și/sau a brichetei. De asemenea, portofelul de tutun este recomandat ca soluție optimă pentru depozitarea tutunului, acesta păstrându-se proaspăt și aromat mai multă vreme. 

Foițele pentru rulat

Nu poți rula tutun fără foițe de rulat tutun! Le vei puteți achiziționa în tot felul de variante, în funcție de preferințe. Acestea pot avea mărimi, texturi și culori diferite, fiecare cu proprietăți distincte ce-ți pot îmbunătăți experiența de rulat și fumat. Desigur, pentru cei mai pofticioși există și varianta foițelor aromate! Merită să testezi câteva varietăți înainte să te hotărăști care sunt cele preferate. Un lucru este sigur, vei observa diferența de intensitate a arderii și aromă față de țigările tradiționale de pe piață.  

Filtre pentru rulat 

Nu în ultimul rând vei avea nevoie de niște filtre de calitate pentru țigările tale rulate. Le găsești în diferite mărimi: superslim, slim și normale. În funcție de alegerea filtrului vei fuma un tutun mai mult sau puțin filtrat, așadar și această alegere este una de gust. 

Cu ajutorul tuturor acestor accesorii vei putea să te bucuri de țigările rulate ca un adevărat cunoscător!

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!