Top 5 avantaje ale apei alcaline, ionizate

Publicat pe 14 Mai 2019
Faptul că apa este lichidul esențial al vieții și că noi înșine suntem construiți în proporție de 70% din apă este cunoscut de majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, o întrebare apare tot mai frecvent în mintea noastră: oare toată apa este la fel?

Apa poate proveni din surse variate și poate avea structuri diferite, în funcție de zona în care se găsește, de modul în care este tratată și de alte aspecte importante. De exemplu, vor exista întotdeauna diferențe mari între apa de izvor, apa distilată, cea îmbuteliată și cea minerală.

Deși este mai puțin cunoscută decât cele menționate mai sus, apa ionizată sau alcalină a reprezentat punctul de interes a numeroaselor studii efectuate în ultimii ani. Concluziile cercetării au fost reprezentate de o gamă variată de beneficii ale acestei ape pentru sănătate. Află mai jos care sunt cele 5 motive principale pentru care ar trebui să consumi mai des apă ionizată, cu alcalinitate ridicată.

1. Apa ionizată și alcalină este cea mai sănătoasă pentru consum

Această apă are nenumărate beneficii pentru sănătatea generală a organismului, printre care se numără și regenerarea celulelor, restabilirea echilibrului intern și reducerea tensiunii arteriale. Prin structura ei unică, apa ionizată reglează colesterolul și trigliceridele și ajută procesele circulatorii și respiratorii.

 În plus, apa alcalină ionizată, consumată zilnic, ajută procesul natural de detoxifiere a organismului, stimulând funcția naturală a ficatului de a elimina eficient toxinele acumulate în corp și substanțele reziduale.

 

2. Apa cu legături de hidrogen este esențială pentru procesele vitale

Apa ionizată alcalină este o apă structurată în legături de hidrogen. Această structură favorizează și îmbunătățește procesele bio-mecanice ale organismului care operează la nivel de celule. Astfel, apa contribuie la buna funcționare a întregului corp uman, mai ales atunci când este băută constant. Acest tip de apă poate fi folosit atât pentru băut, cât și pentru gătit sau spălat, păstrându-și în totalitate proprietățile unice, chiar și după procesarea termică.

 

3. Apa alcalină, ionizată este absorbită mai ușor de celule

Hidrogenul reprezintă cel mai simplu și mai ușor element chimic din natură, acesta fiind absorbit foarte repede de corpul uman. Apa alcalină și ionizată pătrunde rapid în organism, este procesată ușor și, astfel, păstrează un tranzit lejer și permite organismului să se ocupe de celelalte procese naturale.

 

4. Apa ionizată susține viața

Apa alcalină și ionizată este denumită și „apă vie”, datorită structurii sale încărcate cu energie vitală, măsurată în frecvență electromagnetică.

Apa ionizată este rezultatul obținut prin electroliză directă sau, mai exact, prin încărcarea apei cu o cantitate mare de ioni negativi. Aceștia din urmă sunt responsabili de menținerea unei sănătăți de fier.

Consumând această apă vie cu o frecvență ridicată, celulele organismului tău se vor oxigena corespunzător, evitând, astfel, apariția dezechilibrelor și a bolilor cauzate de un nivel de aciditate crescut și de energia stagnantă.

Pentru a obține apă vie, ai la dispoziție abonamente pentru ionizator. Vei primi un aparat profesional, ce poate modifica structura apei de la robinet, filtrând-o și transformând-o în apă alcalină. Astfel, o poți folosi oricând dorești, o cantitate de doi litri pe zi fiind recomandată de către specialiști.

 

Ionizatoarele fac ca pH-ul apei să devină foarte alcalin

PH-ul, conform definiției sale din chimie, reprezintă măsura standard pentru bazicitatea și aciditatea oricărui lichid. Un pH echilibrat este esențial pentru o bună funcționare a organelor interne și pentru a asigura o armonie generală în corp.

Un pH acid este reprezentat de valori sub 7, iar un pH alcalin este considerat de la 7 în sus. Apa alcalină are un pH ce depășește valoarea 8, în timp ce majoritatea hranei și a apei disponibile în prezent tinde să aibă un pH din ce în ce mai acid. Astfel, apa alcalinizată contrabalansează aceste valori și readuce echilibrul în organism.

Acestea fiind spuse, consumul regulat de apă ionizată alcalină poate aduce beneficii sesizabile pentru organismul uman. Aceasta poate fi consumată, deopotrivă, de copii, adulți și persoane în vârstă, efectul său pozitiv fiind același.

 

 

 

Domenii: Lifestyle

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →