Top exercitii pentru a ramane in forma pe durata pandemiei

Publicat pe 2 Aprilie 2020
Knockout Store iti arata cum poti sa ramai in forma pe durata pandemiei si sa te antrenezi de acasa

Daca si tu vrei sa stii cum poti sa ramai in forma pe durata pandemiei din 2020 cat timp salile sunt inchise, ai ajuns unde trebuie.

Echipa Knockout Store stie ca orice sportiv care se respecta vrea sa ramana in forma indiferent ca salile de antrenament sunt inchise, iar de aceea iti vine acum in ajutorul tau cu acest ghid.

In primul rand poti sa alegi sa sari coarda macar 30 de minute per zi. Acest exercitiu este foarte bun mai ales daca te antrenezi acasa sau in curte. Saritul corzii creste pulsul de sange care duce la o imunitate mai mare si la o rezistenta la orice boala. Poti sa vezi pe site-ul Knockout Store gama de corzi de sarituri diverse.

Mai poti sa te antrenezi cu partener sau cu un prieten prin exercitii la PAO sau palmare exact ca la sala de lupte. Aceste exercitii sunt ideale cand vrei sa te antrenezi cu un prieten si sa ramai in forma. Ele ajuta la cresterea dexteritatii, abilitatii de miscare si a reflexelor. Ai nevoie de o pereche de palmare sau PAO si de o pereche de manusi de box Knockout.

Daca chiar ai spatiu si vrei sa te antrenezi mai bine, alege un sac de box de calitate de la Knockout realizat din piele naturala sau artificiala pentru antrenamente cat mai reusite. Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de saci de box diversi precum cei cilindrici, para, dubli, pentru ca tu sa te antrenezi cat mai bine in aceasta perioada.

Orice sportiv care se respecta si care vrea sa isi depaseasca limitele stie ca o pereche buna de manusi de box este esentiala atunci cand intra in ring-ul de lupta. Indiferent ca esti un luptator experimentat sau esti nou practicant a sporturilor de contact, este important la ce elemente sa te uiti cand alegi manusa de box potrivita pentru tine. Trebuie sa sti ca pe piata sunt mai multe tipuri de manusi de box din care sa poti alege si fiecare are un scop specific.

Cu atat de multe branduri producatoare de manusi de box, este foarte greu sa alegi corect manusile potrivite, de aceea echipa Knockout iti vine in ajutor cu acest articol.

Alegand perechea de manusi de box potrivita tu o sa iti scazi sansele de accidentare, dar si vei creste confortul simtit si forta loviturilor de pumn. Cu acestea in minte, hai sa vedem cum poti alege perechea de manusi de box potrivita pentru tine.

Valoarea generala

Chiar daca pretul este un factor important cand vrei sa alegi manusile de box, trebuie sa te uiti si la alte elemente precum confortul oferit, protectia data si daca merita banii pe termen lung. De exemplu, pentru manusile de aproximativ 300 lei se merita sa le cumperi daca le folosesti doar o data per saptamana?

In general, cu cat le folosesti mai des cu atat se merita sa cumperi o pereche de manusi mai scumpe. Desigur, ca incepatorii nu trebuie sa cumpere cele mai ieftine manusi de pe piata pentru ca riscul de accidentare este mare, iar durabilitatea este foarte mica.

Protectia pumnilor si incheieturilor

Chiar si cei mai experimentati boxeri si cei mai duri luptatori au nevoie de o protectie ridicata pentru pumnii lor, cu atat mai multa nevoie de protectie au nevoie boxerii incepatori. Astfel vezi daca manusa de box dorita de tine iti ofera un grad ridicat de protectie pentru pumni si incheieturi. Cauta manusile cu triplu strat de spuma si cu inchidere perfecta pentru incheieturi.

Domenii: Lifestyle

Mario Sport Brands SRL

Magazin online de echipamente sportive pentru sport de contact precum manusi de box, mma, tibiere kickbox, proteze dentare, saci de box. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →