Topul restaurantelor din București (2019) - de la Crêpes la Burgeri de Cangur

Publicat pe 6 Februarie 2019
Pentru utilizatorii aplicației de rezervări de mese ialoc, 2018 a fost un an bun. Preferințele bucureștenilor virează în continuare înspre bucătăriile Americană și Italiană, dar observăm popasuri atipice în Japonia și Franța.

Întocmai ca în cazul topului trecut (disponibil pe blogul ialoc.ro), clasamentul a fost făcut în baza numărului de rezervări/ locuri rezervate, a scorului și recenziilor, dar și a capacității localului de a încuraja rezervări recurente.

Ce (și unde) mâncăm în oraș?

Palatul rezervatorilor din Capitală s-a schimbat ușor față de anul precedent. Regăsim doar 3 dintre localurile din topul anterior (Journey Pub, Switch.eat și Nomad Skybar), dar întâlnim, în schimb, bucătării noi - franțuzească, japoneză și autentic italiană. Burgerii sunt în continuare la conducere (aproape jumătate din restaurantele din top îi au în meniu), iar restaurantul de pe primul loc pregătește chiar și burgeri din carne de cangur.

Top Localuri Bucureștene

#10 Maison des Crêpes

#9 Resto Aperto

#8 South Burger

#7 Primus

#6 Journey Pub

#5 La Samuelle

#4 Lente Lupu

#3 Edo Sushi & Garden

#2 Nomad Skybar

#1 Switch.eat

Vezi mai multe pe blogul ialoc

Domenii: Lifestyle

IALOC SRL

ialoc este o suită de aplicații dedicate generării (ialoc, ialoc.ro) și procesării (ialoc Business) rezervărilor în oraș.Folosind ialoc, utilizatorii pot:- să rezerve o masa în peste 2,000 de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →