Tot ce trebuie sa stii despre cum obtii permisul de conducere

Publicat pe 23 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Exista cateva conditii simple pe care trebuie sa le indeplineasca oricine pentru a putea sa obtina permisul de conducere: sa ai 18 ani impliniti, sa nu ai cazier judiciar, sa fii apt din punct de vedere psihologic, sa promovezi pregatirea teoretica si practica de la scoala de soferi, sa promovezi examenul auto.  

Mai pe scurt, trebuie sa te inscrii la o scoala de soferi autorizata care sa iti ofere toate conditiile necesare pentru a putea trece cu succes peste examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Ce trebuie sa faci pentru a urma o scoala de soferi?

Nu este suficient numai sa alegeti scoala de soferi ci si sa alegeti un instructor care sa va invete tainele condusului unui autovehicul. Daca deja stiti ce masina o sa conduceti in momentul in care veti obtine permisul de conducere va fi mai usor sa invatati direct pe modelul respectiv. Aveti mare grija la instructorii care nu respecta programul stabilit pentru orele de conducere sau care isi desfasoara cursurile in functie de ce drumuri au de facut in ziua respectiva. Astfel de situatii nu s-au semnalat niciodata de catre cursanti la scoala de soferi Drive School dar daca alegeti ceva nepotrivit cu siguranta repercusiunile nu vor fi numai de ordin financiar.

Dupa ce v-ati decis asupra scolii de soferi pe care o veti urma trebuie sa va inscrieti avand la dumneavoastra buletinul in original si copie si banii pentru prima rata. La scoala de soferi veti primi un formular de inscriere pe care sa il completati cu datele dumneavoastra din buletin, se va intocmi dosarul si pe parcurs acesta se va completa cu toate documentele necesare pentru examen. De asemenea, acesta este si momentul in care veti alege masina si instructorul alaturi de care veti urma pregatirea.

Dupa finalizarea orelor de condus, respectiv a pregatirii teoretice, cu dosarul complet se depune si veti fi programat pentru examenul auto.

Ce trebuie sa va ofere scoala de soferi?

Scoala de soferi trebuie sa va furnizeze toate informatiile legate de examen si sa va ofere suportul de curs pe care trebuie sa il parcurgeti astfel incat sa fiti pregatiti pentru examen. De asemenea, scoala de soferi trebuie sa va ofere posibilitatea de a alege masina pe care o conduceti dar si instructorul care sa va ofere lectiile necesare pentru a stapani automobilul cat mai bine.

La scoala de soferi Drive School avem instructori profesionisti care niciodata nu si-au dezamagit cursantii si i-a ajutat sa parcurga cat mai bine atat partea teoretica cat si cea practica. Acum depinde de fiecare cursant in parte cat de mult doreste sa invete si sa aprofundeze partea teoretica dar si pe cea practica. Cu siguranta in momentul in care va veti inscrie la scoala de soferi Drive School veti sti cu certitudine ca urmeaza sa colaborati cu specialisti in domeniu care va vor pregati sa deveniti soferi pentru toata viata, nu numai sa treceti examenul cu succes.

Va asteptam sa ne contactati dar sa va si inscrieti la aceasta scoala de soferi si sigur veti avea toate motivele din lume sa fiti multumit.

Director: Nicu Comandatu

Domenii: Afaceri

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!