Tot ce trebuie sa stii despre leasing auto sh: oportunitati pentru a-ti cumpara masina mult visata

Publicat pe 22 Mai 2020
aca mecanica nu este punctul tau forte, dar esti un sofer pasionat si ai nevoie de o noua masina: atunci iti recomandam sa colaborezi direct cu dealerii autorizati.

Chiar si in timpul pandemiei, business-urile lor continua si se asigura ca simplifica mult procesul de cumparare pentru tine.

Online, poti accesa portofoliul dealerilor ce ofera posibilitati de finantare prin leasing auto sh, poti vizualiza fotografii reale (interior si exterior) cu masina sau poti chiar negocia pretul de achizitie. Profita de aceste facilitati si oportunitati!

De ce este leasingul auto o optiune buna pentru tine, daca nu ai suficiente economii?

Pana ca dealerii autorizati sa isi diversifice ofertele si pachetul de avantaje, leasingul auto nu era o optiune decat pentru achizitia unei masini noi, din reprezentanta. Astazi, este un avantaj considerabil pe care il ofera industria de autoturisme second hand. Daca nu ai suficiente economii pentru a cumpara un anumit tip de masina la mana a doua (rulata in Germania, de exemplu), ce corespunde nevoilor tale, atunci poti apela la metode de finantare.

Leasingul auto este una dintre cele mai populare optiuni. Atat persoanele fizice, cat si companiile apeleaza la aceasta forma de creditare. Principiul pe baza caruia functioneaza leasingul este simplu: soferul cumpara masina prin imprumut, iar contravaloarea sa este returnata ulterior in rate lunare. Atentie! Doar la finalul contractului, insa, soferul va deveni proprietarul autoturismului.

Ce beneficii iti aduce situatia actuala din Romania, daca esti in cautarea unei masini second hand

Efectele negative ale pandemiei se resimt si in sectorul auto. Acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru cumparatori, care au la dispozitie mai multe facilitati decat in situatia premergatoare crizei. Avantajele obtinute pot fi cat se poate de variate si iau in considerare aspecte, precum cele de mai jos:

• preturile usor mai accesibile decat in trecut (oferte, discounturi aplicate in aceasta perioada);

• posibilitatea de a studia online un portofoliu extins de autoturisme;

• posibilitatea de a avea acces la o categorie vasta de informatii (istoric service, kilometraj real etc);

• posibilitatea de a studia mai multe fotografii, reale, cu interiorul si exteriorul masinii;

• prezentari video ale autoturismelor, la solicitarea ta, pentru a observa in detaliu toate elementele;

• programele de finantare, prin leasing auto (de exemplu);

• posibilitatea de a comunica, din confortul casei tale, cu expertii din domeniu, care te pot indruma.

Lista poate continua in forme tot mai creative, pana la livrarea autovehiculului la domiciliul clientului.

Auto-leasing.ro iti ofera leasing auto sh si alte avantaje

Cunoscuti pentru metodele variate de finantare prin leasing auto sh sunt cei de la Auto-leasing.ro, dealeri autorizati ce ofera multiple avantaje cumparatorilor de masini second hand in perioada pandemiei. Prin parteneriatele cu mari finantatori, precum BCR, BRD, OTP, UniCredit, Tiriac Bank si nu numai, ai posibilitatea sa cumperi in leasing auto masina visurilor tale.

Poti alege dintr-o gama extinsa de autoturisme, exact acel model ce corespunde nevoilor tale. Sedan, coupe, SUV sau compact? Optiunea este a ta. Pe website-ul celor de la Auto-leasing.ro, ai la dispozitie si un simulator de rate lunare, care te ajuta sa iti calculezi estimativ ratele lunare, inainte de a apela la un astfel de program de finantare. Vestile bune nu se opresc aici! Aceasta companie iti ofera garantie la masinile achizitionate, astfel incat sa te bucuri pe deplin de investitia ta.

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!