Tot ce trebuie sa stii despre semineele pe gaz - Avantaje si dezavantaje

Publicat pe 7 Noiembrie 2018
Desi nu sunt la fel de populare precum semineele pe lemne, cele pe gaz te vor scapa de mai multe griji. Daca te gandesti sa achizitionezi un semineu in casa ta, cel pe gaz poate fi o solutie buna daca: locuiesti la apartament, nu vrei sau nu poti sa instalezi un cos pentru fum pe acoperis, vrei sa scapi de bataia de cap in privinta alimentarii cu lemne.

Daca locuiesti apartament, semineul pe gaz va fi cea mai buna alegere pentru tine. Trebuie sa stii ca cele mai bune seminee pe gaz sunt cele fara ventilatie, tocmai pentru a nu fi necesara montarea unui cos de fum. Acestea vor functiona la fel ca centralele termice si vor avea nevoie doar de un sistem de. In plus, acestea iti vor oferi avantajele unui semineu.

Avantajele semineelor pe gaz

Inainte de a lua o decizie, trebuie sa stii concret care sunt avantajele si dezavantajele semineelor pe gaz. Trebuie sa ai in vedere faptul ca acestea pot functiona pe gaz sau GPL, astfel ca pe langa faptul ca vor avea un aspect modern, pot fi dotate si cu termostat. Astfel, vei putea reduce procesul de ardere si vei putea seta intensitatea flacarii dupa preferinta. Un astfel de semineu este usor de utilizat si extrem de eficient, iar instalarea lui nu va fi deloc dificila

Va incalzi casa la fel ca o centrala termica si va oferi ambianta placuta si relaxare atunci cand iti vei petrece timpul in aproprierea lui. Nu in ultimul rand, intretinerea lui este mult mai usoara in comparatie cu semineul pe lemne, unde mai pui si ca semineele pe gaz moderne sunt dotate cu sisteme inovatoare de ardere, astfel ca arzatorul a fost in timp inlocuit cu butuci ceramici ce dau senzatia unei arderi reale.

Dezavantajele semineelor pe gaz

Dezavantajul principal al semineelor pe gaz este acela ca nu vor putea functiona pe perioada penelor de curent, exact ca in cazul centralelor termice. Un alt aspect la care trebuie sa fii foarte atent este sistemul automat de orpire a gazelor, asta pentru ca in perioada penelor de curent este posibil sa existe scurgere de gaze. Foarte putin probabil sa se intample asta in cazul modelelor actuale, dar este bine sa te informezi in acesta privinta inainte de a achizitiona produsul.  

Daca iti doresti un plus de confort, va trebui sa scoti din buzunar sume mai mari de bani. Un semineu pe gaz este o investitie mai constisitoare decat o centrala termica, insa daca vei acorda atentie tuturor detaliilor vei putea afla ca un semineu pe gaz ar putea avea o eficienta mult mai crescuta. Daca cele mai multe dintre centralele termice dau un randament de pana in 80%, un semineu pe gaz poate depasi acest procent. Toate acestea vor costa ceva mai mult, dar daca vei pune accent pe confort nu te va afecta diferenta de bani.

Alegerea potrivita pentru nevoile tale

Astfel, toti cei care isi doresc sa se bucure de eleganta si relaxarea in preajma unui semineu cu flacara reala, pot arunca o privire peste gama de seminee pe gaz pusa la dispozitie de magazinul online seminee-expert.ro. Acestea vor fi extrem de comode, deoarece pot fi pornite sau oprite dintr-o singura apasare de buton a telecomenzii. Echipa de aici  isi astepta clientii cu peste 50 de modele de seminee pe gaz produse in Olanda, beneficiand de certificate de conformitate. In plus, vor sta la dispozitia celor interesati pentru a oferi informatii si sfaturi cat mai bune avand la baza o experienta vasta in domeniu.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →