Traditia incepe cu un cadou Fabulous Baskets

Publicat pe 15 Martie 2017
Anul acesta poti face un dar Fabulous Baskets de Paste intregii familii, partenerilor, angajatilor sau persoanelor dragi din viata ta. Cadourile cu bunatati pentru masa de Paste vin insotite de bucuria descoperirii produselor autentice si ofera in acelasi timp atmosfera intima si familiala mult asteptata.

Ambalate intr-un design modern, dar cu acel aer de traditie al lucrului facut cu gand bun, ele se gasesc in numeroase combinatii si forme pe www.fabulousbaskets.ro, de unde isi asteapts noi destinatii.

Sarbatorile Pascale reprezinta cel mai bun prilej de a aduce familia impreuna. Este un moment incarcat de semnificatie, de spirit si traditie, unde fiecare isi gaseste bunatatea si buna dispozitie. Intre toate acestea, masa de Paste este un simbol al regasirii si revigorarea legaturilor dintre oameni.

Fiecare persoana care primeste in dar un cadou Fabulous Baskets descopera produsele traditionale romanesti si fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi se imbogateste cu experiente inedite. Produsele adunate in cadouri sunt adecvate atat diminetilor, prin deliciile matinale, mesei de pranz din care nu trebuie sa lipseasca cozonacul si pasca cat si serii, cand se deapana amintiri alaturi de un pahar de vin sau o bautura tare, de casa. Siropurile, ciocolata si ouale incondeiate cu maiestrie in Bucovina completeaza tabloul pitoresc.

Toate bunatatile din daruri au o valoare simbolica. Cadourile acestui an insumeaza o gama de produse atent selectionate, avand in spate povesti si emotii. Produsele din cadourile Fabulous Baskets sunt realizate de producatori locali din diferite regiuni ale tarii, pentru care primeaza calitatea. Totodata, variantele numeroase de personalizare a produselor au scopul de a asocia experienta placuta a primirii unui cadou pe baza cunoasterii celui care il d─âruieste.

Oferind cadouri Fabulous Baskets de Paste tuturor celor dragi tie vei fi sigur ca le vei face o surpriza. De la cei mici, exploratori curiosi sau membrilor familiei, pana la cei mai pretentiosi clienti, ficare va gasi o bunatate pe placul sau. Iar pe masura ce cadoul cu bunatati se va goli, momentele voastre se vor umple de semnificatie, vor aduce familia, prietenii si clientii mai aproape si vor intari legaturile voastre.

Cel mai frumos Paste este cel petrecut in familie, alaturi de cei dragi. Cadoul Fabulous Baskets de Paste e bucuria lor si un inceput nou, plin de bucurie.

Comenzile pentru cadourile de Paste se fac atat online pe www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.  

Urmariti-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/fabulousbaskets/.   


S.C. EVENTIT SOLUTIONS S.R.L.

Avem un respect deosebit pentru lucrurile traditionale, mai ales atunci cand acestea vin impreuna cu o incarcatura pretioasa de poveste si mestesug mostenit din strabuni. Am descoperit ca daca...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →