Trandafiri criogenati

Publicat pe 1 Iulie 2019
Ai auzit vreodată de un trandafir criogenic? Un trandafir criogenat sau un trandafir conservat este un trandafir natural care a fost stabilizat după procesul de uscare și menține forma originală de-a lungul vremurilor. Deci, dacă căutați un cadou care va dura, optați pentru trandafiri veșnici.

Ai auzit vreodată de un trandafir criogenic? Un trandafir criogenat sau un trandafir conservat este un trandafir natural care a fost stabilizat după procesul de uscare și menține forma originală de-a lungul vremurilor. Deci, dacă căutați un cadou care va dura, optați pentru trandafiri veșnici. Uneori le puteți găsi sub numele de trandafiri eternitari, iar în curând veți înțelege de ce. Spunem că trandafirii sunt pentru totdeauna, dar de data aceasta nu este doar o metaforă. E adevarat! Așa-numitele trandafiri nesfârșite pot fi păstrate timp de 25 de ani. Asigurați-vă că îi țineți departe de apă și de expunerea directă la lumina soarelui. Alte motive pentru a vă face să alegeți trandafirii păstrați se află în adevărata lor frumusețe. Un trandafir atemporal este încă un trandafir. Este simbolul iubirii pure. Când vine vorba de prețul criogenic al trandafirilor, nu există diferențe majore față de trandafiri obișnuiți. Găsiți aranjamente la prețuri imbatabile la acesta florarie online Ok Flora. Dacă se pare că sunt puțin scumpe, gândiți-vă la ultimul lucru că pot dura aproape o viață! Dacă doriți să cumpărați trandafiri criogenici, le oferim în câteva posibilități: puteți alege orice culoare a unui singur trandafir păstrat, într-o cupolă de sticlă sau puteți alege orice culoare de trandafiri păstrat într-o cutie, începând cu 5 bucăți la multe.

Tehnologia din spatele realizării acestor trandafiri se numește liofilizare și constă într-o deshidratare prin criogenare urmată de o scădere a presiunii mediului în care sunt plasați pentru a permite apei din petale și tulpină să sublimeze din faza solidă (gheață) în faza de vapori. Această procedură este relativ complicată și costisitoare putând să dureze și peste o săptămână.

Trandafirul roșu este chintesența în exprimarea iubirii și pasiunii, pentru că va încapsula un moment important pentru totdeauna. De cele mai multe ori îndrăgostiții îl dăruiesc.

Trandafirul roz sensibilizează vizual prin romantism, bucurie și drăgălășenie. Sunt potriviți pentru nuntă, logodnă, întrunire. Trandafirul galben trimite cu gândul către soare, lumină caldă, energie. Un cadou colorat astfel exprimă prietenie, bunăvoință și voioșie și este potrivit pentru a lega o prietenie sau a o valoriza sau poate pentru a reda speranța în ceea ce e bun.

Trandafirul alb este simbol al inocenței, al speranței și al sentimentelor sincere și pure, de aceea este ales să împodobească evenimentele importante precum nunta sau botezul. Trandafirul mov este un simbol al regalității, luxului și al spiritului sofisticat, plin de imaginație și vibrant, de asemenea nuanțele deschise exprimă relaxare. Evenimentele corporate, nunțile sunt ocazii potrivite pentru a dărui acest trandafir.

Trandafirul verde ne trimite cu gândul la verdele pădurii care eliberează stresul și inspiră liniștire. De asemenea, prin dăruirea unui astfel de trandafir se poate transmite bogăție și succes.

Acestea sunt culorile de trandafiri criogenați pe care clienții noștri le pot regăsi pe site-ul nostru și pot oferi trandafirul colorat potrivit cu emoția pe care doresc să o transmită.

În încheiere, pentru a păstra acești trandafiri cat mai mult timp, există câteva sfaturi de îngrijire a acestora. Locul în care sunt păstrați trebuie să fie ferit umiditate, de razele soarelui vara, iar bolul în care se află nu trebuie să fie supus șocurilor.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →