Transilvania Train, din nou pe sine in mai putin de o saptamana

Publicat pe 17 August 2018
O experienta unica de calatorie cu trenul prin inima Transilvaniei, calatoria incepe din nou in Brasov, la 22 august.

Este al doilea an de cand agentiile de turism Globe 365 si Free Spirit Travel au lansat proiectul ”Transilvania Train”, o calatorie cu trenul turistic prin intermediul careia cei interesati de experiente neconventionale si de arome traditionale vor avea ocazia sa exploreze cele mai frumoase zone ale Transilvaniei. 

”In aceasta saptamana am anuntat inchiderea rezervarilor pentru aceasta editie, avand in vedere faptul ca trenul va porni in mai putin de o saptamana, in perioada 22 – 26 august. In acelasi timp, pregatim deja planul pentru anul 2019, cand planuim sa avem 2 editii, una dintre ele in luna iunie, iar urmatoarea pentru final de august si inceput de luna septembrie”, spune Cristi Pitulice, co-fondator Transilvania Train.

Anul 2018 aduce elemente noi in cadrul experientei turistice, inspirate de experienta anului trecut. Participanti din Romania, dar si din tari ca Germania, Austria, Polonia, pasionati de calatorii cu trenul si experiente culturale vor avea la dispozitie 5 zile pentru a explora cultura si istoria Transilvaniei pe parcursul a 600 km plini de povesti, iar pachetul turistic inglobeaza vizita a peste 20 de fortificatii, 15 ateliere de mestesuguri traditionale, un workshop gastronomic in Sebes, 2 concerte unice in Biserica Evanghelica din Sebes si in centrul istoric al Sibiului, 2 petreceri traditionale si multe altele.

”Pentru aceasta editie, am gandit 2 evenimente deschise publicului, nu doar participantilor Transilvania Train, in asa fel incat sa oferim oricui ocazia sa intrevada ce inseamna, de fapt, aceasta experienta turistica. Asadar, concertul de orga din Biserica Evanghelica de la Sebes, in 25 august si cel al Orchestrei Filarmonicii Sibiu, pe strada Cetatii din Sibiu, in 26 august vor fi cu acces liber.”, spune Oana Pricop, co-fondator Transilvania Train. 

Proiectul Transilvania Train este organizat prin parteneriatul cu CFR Calatori, iar trenul ce va fi constant la dispozitia grupului cuprinde vagoane de tip bar-bistro, unde vor fi organizate degustari de produse sub supravegherea unui chef, alaturi de vinuri si bauturi locale.

Pentru mai multe detalii, puteti contacta:

Magda Topolica, Account Manager

The Good Company 

t: (+4) 0799769171, e: magda@thegoodcompany.ro

Despre Free Spirit Travel

Free Spirit este agentie de turism cu peste 10 ani de experienta si cu peste 5000 de clienti fideli, a carei echipa a vizitat 50 de tari in vederea culegerii de informatii. E-mail: office@free-spirit.ro

Despre Globe 365

Globe 365 este o agentie de turism ce activeaza de 10 ani in acest domeniu, oferind servicii personalizate pasionatilor de calatorii. E-mail: office@globe365.ro

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!