Transport intern și internațional de marfă

Publicat pe 6 Februarie 2023
Transport Connection Worldwide o firmă transportatoare de mărfuri generale atât în țară ( România) cât și în străinătate ( Franța, Italia, Olanda, Germania, Polonia, Austria, Spania, Bulgaria, Ucraina, Belgia, etc).

 Transportă marfă paletizată de la depozite către toate destinațiile Europei. Au camioane cu prelata sau dube cu temperatura controlată astfel încât pot transporta și marfă refrigerată sau congelată. Încărcă mărfuri la grupaj sau camioane complete atât la export cât și la import.

Clienții lor sunt societăți comerciale ce își permit să externalizeze activitatea de transport de marfă, ei fiind cei care se  ocupă de buna desfășurare a transporturilor și se asigură că mărfurile ajung, în siguranță, la destinație.

Îți dorești să afli o cotație de preț pentru un transport de marfă? Transport Connection Worldwide va stă la dispoziție:

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!