Transport persoane și colete tur-retur România – Germania

Publicat pe 3 Mai 2019
Atunci când vine vorba despre transport, unele dintre cele mai importante aspecte la care se gândește orice persoană sunt în primul rând siguranța și în al doilea rând costul.

Cunoscând foarte bine exigențele pieței actuale de transporturi, Waltrans.ro vine în întâmpinarea nevoilor clienților actuali cu servicii performante și adaptate.

Sunt multe persoane care preferă această modalitate de transport. Datorită tracului de alte mijloace de deplasare și datorită nevoii de a simți întotdeauna pământul sub picioare, transportul rutier este o alternativă de a calătorii foarte confortabilă. Chiar dacă intervalul de ajungere la destinație este un pic mai mare, există o serie de avantaje care merită toată atenția. Printre acestea amintim:

    • prețuri mult mai avantajoase

    • posibilitatea de a lua, fară costuri suplimentare, un bagaj mai greu.

    • efectuarea de curse regulate

    • posibilitatea de a face o rezervare online doar prin plata unui avans

    • se pot trimite și colete, la preturi extrem de competitive

    • condiții sigure de transport, cu autocare performante și șoferi profesioniști.

Acest tip de transport este o modalitate convenabilă de deplasare pentru multe persoane plecate la muncă în stăinătate, care vor să facă o vizită rudelor sau care doresc să călătorească. Datorită costurilor reduse ea este cea mai economică variantă de transport.

La cine să apelați pentru serviciul de transport colete?

Transport colete Romania – Germania de cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase prețuri este realizat de firma Waltrans. Preluarea și livrarea se va face la adresă. Acest serviciu este disponibil tuturor românilor din țară și din străinătate care doresc să trimită un pachet rudelor, apropiaților sau cunoștințelor.

Principalele avantaje ale acestui tip de livrare colete sunt:

    • seriozitate în preluarea și predarea pachetului

    • siguranța transportului și a integrității coletului

    • rapiditate în ajungerea la destinație

    • prețuri fără concurență.

Serviciile de coletărie România-Germania și Germania – România sunt disponibile în multe localități din țară și din Germania, putând fi extrem de utile multora dintre clienții doritori. Livrările vor fi făcute întotdeauna cu promptitudine și în cele mai bune condiții.

Ori de câte ori aveți nevoie de servicii de curierat internațional pentru a trimite un colet, un pachet, o valiză și chiar echipamente speciale din România către Germania sau din Germania catre România, firma poate face această librare în cel mai eficient timp, la prețuri competitive. Indiferent de tipul, forma și dimensiunea coletului acesta va fi preluat de la adresă și livrat cât mai curând posibil la destinație. Costurile sunt la fel de avantajoase, chiar dacă faceți o singură livrare sau faceți livrări regulate.

Compania are o experiență de aproape 10 ani în domeniul livrărilor de colete și dispune de toate dotările necesare pentru a executa un serviciu de logistică și coletărie ireproșabil, la cele mai înalte standarde europene. Respectul față de clienți este principala calitatea a sutelor de livrări realizate anual de companie.

Așadar, pentru a vă bucura de transport internațional Germania și de livrări de colete în cele mai sigure condiții și la cele mai avantajoase prețuri alegeți serviciile Waltrans.ro!

Domenii: Auto

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →