Trateaza ambliopia rapid si eficient prin joaca cu ajutorul oferit de clinica Optisan

Publicat pe 19 August 2016
Ambliopia reprezinta o afectiune extrem de comuna, mai ales in randul copiilor, insa aceasta poate fi intalnita si in cazul adultilor in situatii ceva mai rare.

Termenul medical de ambliopie mai poarta totodata si denumirea de ochi lenes in termenii populari. Sanatatea ochilor, precum si a altor organe ale corpului este extrem de importanta, chiar daca in mod frecvent facem numeroase alegeri nepotrivite care duc la o degradare constanta a acesteia. Atat afectiunile oftalmologice, precum si alte afectiuni ale organelor corpului apar ca si efect al unui stil de viata lipsit de o alimentatie sanatoasa si respectiv miscare.

 In cazul ambliopiei insa, unul dintre factorii favorizanti ai acestei afectiuni este strabismul sau cataracta congenitala. Aceste cauze insa nu sunt singurele aspecte care pot duce la aparitia ambliopiei, ci si alte afectiuni care afecteaza transparenta mediilor oculare. Una dintre cele mai eficiente metode dovedite care pot trata in mod corespunzator aceasta afectiune este prin intermediul programului de terapie Amblionet la care puteti avea acces prin intermediul clinicii http://www.optisan.ro/.

 De ce este mult mai eficienta aceasta metoda pe care ne-o propune clinica Optisan?

Este foarte simplu, deoarece aceasta nu presupune niciun fel de interventie invaziva sau care sa creeze disconfort copiilor. Metoda traditionala de tratare a acestei afectiuni si anume ocluzia este departe de a fi considerata confortabila dat fiind faptul ca aceasta presupune acoperirea ochiului sanatos, astfel incat ochiul lenes sa fie stimulat si fortat sa vada. Aceasta metoda esta fara indoiala departe de a fi confortabila pentru copii, iar rezultatele apar in general dupa o perioada indelungata de timp. Amblionet insa este un simplu program pe calculator care poate trata cu succes orice forma de ambliopie, fara a fi necesara vreo interventie invaziva.

 Unul dintre marile avantaje ale acestei metode de tratament se datoreaza faptului ca rezultatele incep sa apara inca de la primele sedinte, iar vederea se va imbunatati treptat pe intreaga durata a tratamentului. La finalul tratamentului, specialistii care au creat programul ne asigura de faptul ca vederea se va imbunatati cu peste 30% peparcursul a 8 luni de zile. In acest fel, nu veti fi nevoit sa apelati la tratamente costisitoare si de lunga durata realizate prin metoda traditionala.

Clinica Optisan  este una dintre cele mai renumite clinici de la noi din tara care pune la dispozitia pacientilor suferinzi de ambliopie un program revolutionar care poate trata aceasta afcetiune prin intermediul jocului. 

Domenii: Farma

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →