Trenduri și schimbări de paradigmă în industria de real estate din România, la conferinţa Real Estate Overview 2018

Publicat pe 22 Februarie 2018
Trendurile și schimbările de paradigmă din industria de real estate din România vor fi discutate în cadrul conferinţei Real Estate Overview 2018, organizată de Idea Events, împreună cu asociația Together for a Better Tomorrow. Evenimentul va avea loc în data de 27 februarie 2018, la Hotel Athenee Palace Hilton București, în intervalul orar 9:30 – 14:00 și va reuni cei mai cunoscuţi specialiști din industria de real estate, într-o serie de dezbateri pe teme de actualitate.

Speakerii invitați să ia parte la discuții sunt: Dimitris PERGAMALIS (Globalworth), Vlad VELA (Werk Property Group), Ramona PREDESCU (Regus), Marian POPA (Deutsche Bank), Claudia CETĂȚOIU (JLL), Anca RĂDUCAN (Forte Partners), Andrei POGONARU (Veranda Mall), Cristian VASILIU (ROFMA), Monica ARDELEANU (RoGBC), Rafaela NEBREDA (Imoteca), Cătălin GAVRILĂ (Crosspoint), Vlad TALPA (OTP Factoring), Adrian URSULEAN (CTP Invest), David CANTA (Avison Young). Conferinţa va fi moderată de Patrick VRABIE, Business Communication Consultant. 

Industria imobiliară se află în fața unor noi provocări și riscuri – dinamica demografică și economică, competiția din ce în ce mai acerbă, atragerea și retenția chiriașilor şi a angajaţilor, tehnologizarea serviciilor de FM, modificările în relaţia chiriaş-proprietar fiind doar câteva elemente care vor marca evoluţia pieţei de real estate în 2018.

În acest context, discuțiile din cadrul conferinței se vor îndrepta către principalele trenduri și provocări anunțate pentru perioada următoare: proiecte tailor-made, dezvoltarea de proiecte cu destinație unitară, realizate pe modelul și structura dorite de chiriaș, creșterea numărului de proiecte cu funcțiune mixtă, indicatorii care fac din România o piață atractivă pentru orice investitor interesat de extinderea activității, retenția angajaților, trenduri în FM și dezvoltarea conceptului de co-working spaces.

Supporting Partner: Regus

Asociații partenere: RoGBC, ROFMA

Pentru informații privind înscrierea, achiziționarea biletelor şi oportunităţile de parteneriere, vă rugăm să contactați echipa Idea Events la adresele: oana.bica@idea-events.com / adinas@idea-events.com, la telefon: 0799.13.12.44 sau să accesați site-ul www.idea-events.com.

Despre organizator și co-organizatori:

Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experiență în organizarea de evenimente private pentru clienții săi exclusiviști, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale. Debutul a fost marcat de o serie de premiere: Idea Events a organizat prima conferință din România dedicată mobilității electrice, a adus pentru prima oară în România un reprezentant Global Reporting Initiative pentru a vorbi despre cele mai noi standarde de raportare non-financiară și i-a avut ca invitați speciali la una dintre conferințe pe arhitecții celei mai sustenabile clădiri de învățământ din Europa. În prezent, Idea Events continuă să își dedice întreaga activitate organizării de evenimente și campanii memorabile, care se diferențiază prin subiectele unice și profesionalismul execuției.

---

Asociația Together for a Better Tomorrow are ca scop organizarea de acțiuni și proiecte menite să sprijine dezvoltarea durabilă și să încurajeze un stil de viață sustenabil.

Domenii: Imobiliare

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!