Trucul magic - marca Gorenje la EHF EURO Masculin

Publicat pe 25 Noiembrie 2021
Sponsorii pe termen lung ai Ligii EHF EURO Masculin semnează pentru a treia oară la rând și devin parte din evenimentul din anul 2022 din Ungaria și Slovacia

Liga EHF EURO Masculin 2022, care are loc între 13 și 30 ianuarie, va avea din nou susţinerea companiei Gorenje după ce liderii europeni în domeniul producerii de electrocasnice au confirmat sponsorizarea evenimentului pentru a treia oară succesiv.

După ce au sponsorizat evenimentul-pilot al echipelor naţionale organizat de Federaţia Europeană de Handbal în 2018 și 2020, înţelegerea – stabilită cu partenerul de media și marketing Infront Sports & Media al Ligii EHF – întărește și mai mult angajamentul Gorenje de a susţine handbalul de elită.

Gorenje, care face parte din Grupul Hisense, a mai avut tangentă cu handbalul, sponsorizând, de asemenea, Liga Campionilor EHF încă din anul 2017.

Parteneriatul lor cu EHF EURO Masculin 2022 reprezintă oportunitatea de a mai condimenta încă o dată campionatul de handbal. Campania remarcabilă, extrem de populară și creativă #simplyfans marca Gorenje va include un sortiment larg premii atrăgătoare, de la accesorii pentru fanii EHF până la experienţa de neuitat de a-și susţine una dintre echipele preferate din tribune. Pentru informaţii actualizate trebuie doar să urmăriţi canalele de social media @gorenjesimplyfans.

Împreună cu EHF, Gorenje va folosi această oportunitate pentru a simplifica vieţile iubitorilor de handbal, oferindu-le mai mult timp pentru plăcere, inclusiv vizionarea celor mai bune meciuri de handbal european.

Martin Hausleitner, Secretarul general al EHF, a spus:

„Gorenje a dat dovada că păstrează o tradiţie puternică, loială și de succes în privinţa susținerii handbalului de elită, mai ales la nivel naţional și de club și, prin urmare, sunt extrem de încântați să îi avem alături de noi în calitate de Partener Oficial pentru al treilea campionat EHF EURO Masculin la rând. Faptul că avem un partener care îndrăgește handbalul la fel de mult ca Gorenje face minuni pentru promovarea sportului nostru și așteptăm cu nerăbdare un alt eveniment fantastic avându-i pe ei de partea noastră.”

Alenka Potočnik Anžič, Director de Marketing în cadrul Grupului Hisense, a adăugat: „Suntem extrem de încântați să fim unul dintre cei mai importanţi parteneri ai Ligii EHF EURO Masculin, scriind o poveste de succes a handbalului european la cel mai înalt nivel pentru al treilea campionat în mod succesiv. A juca handbal sau orice alt sport la nivel de elită presupune a avea o echipă puternică, o strategie clară și coerentă, și o dorinţă de reușită; caracteristici cu care pur și simplu se identifică Grupul Hisense Europe. Gorenje are ca scop principal simplificarea electrocasnicelor și prin parteneriatul cu EHF considerăm că vom face mult mai simplă viața pentru toți iubitorii de handbal – Simplyfans. Sunt convinsă că electrocasnicele noastre îi pot ajuta pe fani să își aloce mai mult timp pentru lucrurile pe care le îndrăgesc, inclusiv vizionarea meciurilor din prima ligă așa cum vom vedea în Ungaria și Slovacia.”

Despre Gorenje

De la începuturile sale din 1950, Gorenje s-a extins într-o corporaţie multinaţională și o marcă recunoscută la nivel internaţional. O marcă dedicată conceperii și perfecţionării de aparate electrocasnice de cea mai bună calitate, la standarde supreme de design și pentru mediu. Astăzi, fiecare inovaţie pe care o oferă are scopul de a simplifica, deoarece consideră că simplitatea contează. Valorile de bază ale mărcii, în afară de simplitate, sunt clare: eficienţa operaţională, longevitatea și dezvoltarea durabilă. După ce a devenit parte din grupul Hisense în 2018, Gorenje a primit oportunitatea de dezvoltare în continuare la nivel mondial. Fuziunea a avut drept rezultat un producător

important care oferă atât electronice de consum cât și produse albe, fapt ce constituie un exemplu rar în industrie, dobândind un avantaj competitiv pe viitor.

Gorenje a fost un jucător important și valoros pe terenul handbalului. În urmă cu peste 30 de ani, compania a recunoscut valoarea unuia dintre cele mai populare sporturi de interior din Europa și a devenit un sponsor valoros al unuia dintre cluburile fruntașe de handbal din Slovenia – RK Gorenje Velenje. Pe lângă faptul că este un sponsor loial al clubului local, Gorenje a fost, timp de mai mulţi ani, și sponsor al Federaţiei de Handbal Feminin din Slovenia, partenerul oficial al Ligii Campionilor EHF Masculin începând din 2017 și sponsorul oficial al EHF EURO Masculin în 2018 și 2020.

Pe lângă faptul că este un partener valoros de sponsorizare în domeniul handbalului, Gorenje este, de

asemenea, sponsorul general al echipei de schi Slovenian Nordic și este foarte dedicată fotbalului în calitate de sponsor oficial al UEFA Euro 2020™, un partener oficial al Cupei Mondiale FIFA de la Qatar din 2022™ și, începând din 2020 în calitate de partener global al clubului de fotbal Paris Saint-Germain.

Despre EHF EURO Masculin 2022

EHF EURO Masculin 2022 va fi mai mult decât doar o serie de meciuri – un festival de handbal. Gazdele Ungaria și Slovacia vor primi cu drag elita europeană de handbal timp de două săptămâni de acţiune spectaculoasă între 13-30 ianuarie 2022. Sloganul turneului – Urmăriţi meciuri. Mai multe detalii – întruchipează ceea ce va fi o sărbătoare a handbalului, de care vă veţi bucura în cinci orașe a căror pasiune pentru handbal nu cunoaște limite. Pentru a aprofunda și mai mult gama de experienţe vizitați site-ul eurohandball.com.

Domenii: Lifestyle

SC Gorenje Romania SRL

Gorenje, producatorul celor mai inovatoare produse electrocasnice, in materie de design, din lume! Infiintat acum 70 de ani, Grupul Gorenje este unul dintre cei mai mari producatori de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!