Trucuri despre alegerea celui mai bun scaun de birou

Publicat pe 25 Ianuarie 2018
Găsirea celor mai bune scaune de birou reprezintă o bună investiție în sănătatea și productivitatea angajaților dvs.

Iată câteva sfaturi pe care profesioniștii le oferă în vederea alegerii celui mai bun scaun de birou: 

Sfat 1: Scaunele de birou bune trebuie să aibă spătar

Scaunele de birou sunt esențiale pentru productivitatea și reducerea orelor pierdute din cauza apariției diferitelor probleme de sănătate. Scaunele de birou ar trebui să fie confortabile și să aibă spătar. Acestea ar trebui să ofere o multitudine de poziții reglabile, inclusiv suport lombar, înălțime și înclinare.

Sfat 2: Cele mai bune scaune de birou trebuie să aibă șezuturi curbate

Specialiștii afirmă că cele mai bune scaune de birou au șezuturi care se curbează în jos pentru a nu strânge la genunchi. De asemenea, șezutul ar trebuie să fie astfel creat încât să permită o repartizare uniformă a greutății și ar trebui să fie cât mai confortabil . Marginea șezutului scaunului trebuie să fie moale și rotunjită astfel încât să nu determine compresia coapsei și feselor.

Sfat 3: Picioarele dvs. ar trebui să stea confortabil la un unghi de 90 de grade

Se pare că semnele obișnuite că un scaun de birou nu este potrivit pentru dvs. sunt unghiurile șoldurilor, genunchilor și gleznelor care nu se află confortabil la 90 de grade. Dacă șoldurile nu sunt la un unghi de 90 de grade atunci scaunul este fie prea înalt, fie prea jos pentru dvs. La fel se întâmplă și cu genunchii și gleznele. Picioarele ar trebui să stea la 90 de grade.

Sfat 4: Nu ignorați tapițeria - Tapițeria respirabilă este cea mai potrivită

Tapițeria unui scaun de birou trebuie să fie confortabilă la atingere dacă aveți de gând să stați pe ea toată ziua. Aceasta nu trebuie să fie abrazivă, să provoace mâncărime sau să fie o cauză a supraîncălzirii corpului.

Sfat 5: Scaunul dvs. de birou trebuie să fie reglabil

Cheia unui scaun de birou bun este reglajul.Cel mai bun scaun de birou este cel reglabil. Scaunul trebuie să se regleze în sus și în jos și să se încline în lateral. Acest lucru este necesar pentru a avea o poziție corectă când stați toată ziua pe el.

Sfat 6: Reglarea scaunului de birou nu necesită diferite instrumente

Ținând cont de importanța scaunelor de birou reglabile pentru sănătatea angajaților, este indicat ca scaunele alese să se regleze ușor fără vreun instrument. Înainte de achiziționarea unui scaun de birou este bine să verificați dacă este reglabil.

Sfat 8: Scaunul de birou trebuie să aibă dimensiunea potrivită pentru a fi confortabil

Dacă șezutul scaunului este prea mare sau prea înalt, chiar dacă scaunul este prevăzut cu spătar cu suport lombar, utilizatorii tot pot fi expuși la încărcare statică deoarece nu pot profita de spătar. Multe persoane stau aplecate înainte, în loc să-și lipească spatele de spătar astfel încât picioarele lor să poată sta pe podea. Din cauza faptului că nu stau într-o poziție corectă, pun presiune pe coloana vertebrală și pe discuri.

Sfat 9: Scaunele de birou de calitate ar trebui să vă permită să vă mișcați 

Diferitele modele de scaune de birou ergonomice cu această caracteristică, îmbunătățesc circulația sânge și fluxul de oxigen. Cele mai bune scaune de birou ergonomice nu numai că vă lasă să vă mișcați, dar vă permit să faceți acest lucru în timp ce oferă corpului sprijinul de care are nevoie.

Sfat 10: Nu uitați de brațe și umeri

Specialiștii chiropracticieni susțin că este ușor de trecut cu vederea peste importanța pe care un scaun de birou ergonomic o are pentru brațe și umeri. Dacă trebuie să vă ridicați umerii pentru a vă lua coatele de pe cotiere acesta este un semn că scaunul ales nu este cel potrivit.

De asemenea, pozițiile brațului și mâinii unui scaun ar trebui să ofere aceeași flexibilitate pentru a evita apariția durerii la umăr, cot și încheietura mâinii.

Acum că ați aflat câteva trucuri despre alegerea unui scaun de birou, intrați în magazinul online promotii-scaune.ro și alegeți-vă scaunul potrivit. În acest magazin veți găsi o gamă variată de scaune de birou ergonomice ieftine, de cea mai bună calitate.

Așadar, nu ezitați să vă cumpărați un scaun care să vă dea posibilitatea să scăpați de durerile de spate atât de supărătoare. 

Domenii: Afaceri

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →