Trucuri privind căutarea perechii ideale pe internet

Publicat pe 8 Iunie 2018
Din momentul în care internetul a apărut în viețile noastre, șansele de a găsi o persoană specială s-au înmulțit. Cu toate acestea, îi putem oferi lui Cupidon posibilitatea de a ne lovi cu săgețile iubirii, dacă ținem cont de câteva sfaturi:

1. Profilul trebuie completat cu informații reale 

Atunci când completăm profilul de pe un site de matrimoniale precum Placere.ro, este esențial să fim sinceri. Completarea profilului cu informații reale ne va ajuta să evităm eventualele dezamăgiri.

În plus, este indicat ca un prieten de încredere să ne verifice profilul, să ne spună opinia sa, pentru a ne ajuta să îmbunătățim informațiilor oferite.

2. Fotografiile de la profil trebuie să corespundă cu realitatea

Fotografiile pe care le includem la profil trebuie să corespundă cu realitatea. În plus, pozele trebuie să fie foarte clare. Putem profita de o zi frumoasă, de o stare de spirit bună și putem ruga un prieten să ne facă o poză din profil pe care să o încărcăm pe site.

3. Atitudine pozitivă

Profilul nostru trebuie să transmită pozitivitate. Când scriem despre noi sau preferințele noastre sentimentale, este indicat să o facem într-un mod pozitiv, pentru a transmite dorința de a găsi persoana potrivită. Putem scrie despre noi într-o notă plină de umor.

4. Trebuie să specificăm ceea ce căutăm

Dacă vom încerca să facem o listă cu calitățile pe care vrem să le găsim la o persoană, vom constata că ea este infinită. Este foarte important să știm ceea ce ne dorim de la o persoană. De asemenea, este important să știm ce fel de relație ne dorim.

Trebuie să ne gândim la 4, 5 sau 6 calități pe care le considerați esențiale, adică la acele calități la care nu putem renunța.

5. Trebuie să fim deschiși

Dacă vom urma sfaturile anterioare, mesajele de la utilizatorii celei mai mari comunități de dating online din România nu vor întârzia să apară.

Vom primi mesaje și vom putea examina profilul înainte de a răspunde. Analizând profilul ne vom da seama dacă persoana respectivă îndeplinește criteriile noastre și dacă este potrivită pentru noi. Dacă vom considera că este persoana potrivită, este indicat să începem să discutăm cu aceasta pentru a afla mai multe informații despre ea.

Când discutăm cu acea persoană pe chat sau când ne întâlnim cu ea, ar trebui să încercăm să nu ne facem idei preconcepute. Nu trebuie să facem comparație cu persoanele cu care am avut înainte relații sau cu prototipurile ideale.

Trebuie să ne folosim cele 5 simțuri ale noastre pentru a cunoaște cealaltă persoană și să participăm la discuții fiind foarte deschiși. Nu știm niciodată în ce mod o persoană ne poate surprinde, iar dacă avem prea multe așteptări sau prejudecăți nu vom putea aprecia în mod corespunzător persoana cu care discutăm.

6. Trebuie să dăm dovadă de curaj

Trebuie să dăm dovadă de curaj când răspundem la un mesaj, la un apel telefonic, atunci când ne întâlnim cu persoana respectivă. Atunci când cunoaștem pe cineva pe internet avem anumite așteptări, iar asta ne poate crea o stare de neliniște.

Din acest motiv, trebuie să încercăm să ne calmăm, fiindcă că dacă nu vom depăși starea de neliniște, nu vom reuși să facem pașii necesari pentru ca persoana potrivită să apară în viața noastră.

7.Trebuie să luăm inițiativa

Nu trebuie să așteptăm cealaltă persoană să facă primul pas. Dacă ne-a plăcut profilul unei persoane, trebuie să-i trimitem mesaj. Dacă persoana cu care comunicăm este timidă, trebuie să luăm noi inițiativa.

După ce ne facem cont pe Placere.ro, va fi bine să avem inițiativă, să căutăm persoana potrivită, să-i trimitem mesaj, și nu să așteptăm să ne trimită ea mesaj. Nu avem nimic de pierdut. Dimpotrivă, avem de numai de câștigat. Așadar, trebuie să acționăm.

8. Este bine să fim prudenți

Este bine să fim prudenți atunci când oferim informații personale altor utilizatori, precum adresa de email, nume complet, numere de telefon etc. Nu trebuie să furnizăm niciodată informații financiare personale cum ar fi datele cardului de credit sau contul bancar.

De asemenea, nu trebuie să oferim sprijin financiar altor utizatori care ne cer acest lucru, pentru a nu fi escrocați. Dacă întâmpinăm astfel de probleme este indicat să-i contactăm pe reprezentanții Placere.ro.

Perechea ideală poate fi găsită pe internet. Important este să respectăm aceste câteva trucuri și să intrăm pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de matrimoniale din România. Restul va veni de la sine.

Domenii: Lifestyle

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →