Tu conduci afacerea, o lecție de leadership, la Act și Politon

Publicat pe 29 Septembrie 2016
Ce poate face un atreprenor atunci când, în ceea ce privește leadershipul, are loc o inversare de roluri? Atunci când afacerea este cea care se află la conducere, în locul său?

Cei mai mulți oameni de business aleg calea antreprenoriatului din dorința de a obține independență financiară și de a-și transforma visele în realitate. Atunci când afacerea prosperă, crește și gradul de complexitate al deciziilor, precum și nivelul responsabilităților pe care antreprenorul trebuie să le ia într-un mod cât mai inteligent. Din nefericire, acest volum de decizii și de responsabilități duc la o stare de sufocare, astfel că afacerea este cea care ajunge să-l conducă pe antreprenor, în cele din urmă.

Soluția propusă de Clay Mathile în Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă, disponibilă la editura Act și Politon în format audiobook, tipărit și e-book, este alcătuită din trei direcții clare și simple de planificare eficientă a afacerii. Cunoscută mai bine sub numele de DOC, soluția este segmentată în trei zone interconectate: Direcție, Operare, Control, sau schimbarea modului în care antreprenorul își motivează angajații să devină mai productivi, mai implicați.

Mai exact, este vorba despre dobândirea succesului cu ajutorul unor angajați mai bine informați și mult mai implicați în procesul decizional al companiei, fapt care îl va degreva pe antreprenor de sarcini, responsabilități și decizii suplimentare. Astfel, prin adoptarea managementului profesionist, antreprenorul își va implica angajații în atingerea obiectivelor pe termen scurt și lung ale companiei, ale cărei rezultate se vor îmbunătăți considerabil.

Cartea, disponibilă la editura Act și Politon în format tipărit, audiobook și eBook, este semnată de Clay Mathile, antreprenor, investitor și filantrop american, autor al celei mai mari trazacții exclusiv cash din istorie la momentul 1993, atunci când a vândut propria companie către Procter&Gamble, pentru suma de 2,3 miliarde de dolari.

Despre Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.


ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!