Tu stii sa obtii ce e mai bun de la Google? – Apeleaza la servicii Google pentru succesul companiei tale

Publicat pe 9 Octombrie 2018
Vrei sa ai un control mai bun asupra rezultatelor motoarelor de cautare? Poti apela fara ezitare la servicii Google pentru a obtine rezultate organice mai bune.

Pentru a te ajuta sa iei decizia corecta, in continuare iti vom prezenta unele dintre cele mai populare servicii Google pentru business-ul tau.

⦁ Chrome

Mai intai de toate, primul pas este intrarea in spatiul virtual, iar pentru accesarea unei pagini web vom avea nevoie de un browser. Google Chrome are o serie de functionalitati care pot imbunatati sau ingreuna experienta online.

Un utilizator avansat va stii cum sa foloseasca aceste functionalitati pentru a afla informatii relevante despre potentiali clienti, cautari de top si curente la moda. Toate aceste servicii pot fi folosite pentru stabilirea de noi campanii si strategii de promovare.

⦁ Search

 Google Search este cel mai folosit motor de cautare, atat in Romania, cat si pe plan global. Algoritmii folositi de Google Search masoara relevanta fiecarei informatii din mediul online, servind-o ca rezultat organic in urma unei cautari pe Google.

De exemplu, pentru a intelege acest principiu, un search cu "pizza Cluj", iti va aduce o serie de rezultate diferite, pe mai multe pagini. In principiu, vei gasi pizzeriile de pe raza orasului Cluj-Napoca si imprejurimi. Relevanta este data de numarul de vizite pe care acel site l-a primit dupa aceasta cautare.

⦁ Google+

 Reteaua de socializare de la Google trebuie folosita imperativ, daca detii o afacere. Chiar daca acest serviciu nu se bucura de o foarte mare popularitate, din fericire ofera un puternic boost afacerii tale in mediul online.

Daca folosesti Google+ pentru companie, vei obtine rezultate mult mai detaliate, mai numeroase si mai relevante pe pagina de rezultate.

⦁ Gmail

Este foarte important pentru utilizatorii care il folosesc. Un cont pe gmail iti ofera acces la toate functionalitatile avansate, atat pe plan personal, cat si business. Iti ofera:

- adresa de email;

- cont Google+ ( personal, dar si pentru companie);

- cont Youtube (personal, dar si pentru companie);

- acces la Google Analytic, AdSense, Trends, Maps + un intreh Alphabet de servicii si functionalitati utile;

⦁ Youtube

Este cea mai populara retea de continut multimedia in randul consumatorilor online. Timpul pe care acestia il petrec vizualizand continut video, poate fi folosit la maxim prin diferite campanii de promovare.

⦁ Google Maps

Foloseste la maxim vizibilitatea in mediul online, dar si pe hartile GPS. Fii prezent, cu un simplu pin pe Google Maps, pe toate gadgeturile, aplicatiile si site-urile de informatii.

⦁ Analytics

Este cel mai important serviciul pentru marketing online deoarece poate genera grafice pline de informatii despre numarul de vizualizari, despre vizitatorii si comportamentul lor pe site-ul tau.

⦁ Docs

Le permite accesul utilizatorilor la diferite documente, formulare, prezentari si le da posibilitatea sa editeze sau sa vizualizeze anumite fisiere.

⦁ AdSense

Daca munca de pana acum ti s-a parut costisitoare, amortizeaza aceste costuri folosind serviciul AdSense. Astfel, poti inchiria anumite zone ale site-ului tau pentru relame relevante pentru vizitatori.

⦁ Goo.gl

Este inca un serviciu relevant pentru vizitele pe site, care iti spun numarul exact de click uri pe care l-a primit un link. Masoara efectele generate de campanii.

Apeleaza la specialistii in servicii Google

Folosind la capacitate maxima aceste functionalitati gratuite pentru afacerea ta, poti obtine cele mai bune rezultate in mediul online. Daca ai nevoie de un specialist care sa te indrume spre o afacere de succes, contacteaza-i pe cei de la Fortin Agency.

Prima poziti in pagina de rezultate a motoarelor de cautare este rodul unor actiuni de optimizare specifice. Search Engine Optimization (SEO) presupune un numar de actiuni strategice si repetate. In spatele fiecarei campanii de optimizare se afla o echipa de profesionisti specializati in gama de servicii Google.

Fortin este o agentie de comunicare digitala dedicata indeplinirii obiectivelor de marketing ale clientilor sai. Agentia Fortin este eficienta si prompta in derularea campaniilor de optimizare SEO si duce la rezultate care cresc vanzarile pentru clientii sai. Specialistii Fortin elaboreaza si implementeaza strategii de optimizare SEO eficiente si durabile, determinand o indexare in topul rezultatelor de cautare ale motoarelor dedicate.  

Domenii: IT

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →