“Turul Franței” cu iFiT

Publicat pe 22 Decembrie 2020
Tehnologia iFiT prezentă pe echipamentele fitness NordicTrack și Profoma fost concepută în a revoluționa antrenamentele fitness. iFit a conceput o serie exclusivă de antrenament Tour de France în sărbătoarea celei de-a 107-a ediții a cursei. Datorită parteneriatului iFit cu Google Maps®, membrii iFit pot parcurge practic toate cele 21 de etape ale cursului Tour de France 2020 pe echipamentul lor NordicTrack.

Turul Franței este, fără îndoială, cea mai exclusivă cursă de ciclism din lume. Acum, combinat cu funcția de clasament iFit, membrii își pot provoca prietenii și familia la o competiție prietenoasă în propria lor cursă.

Simțiți un sentiment de prietenie și participați cu entuziasm la competiția care înconjoară Turul Franței. Dacă dețineți o bicicleta fitness ProForm sau NordicTrack dotată cu iFit puteți admira toate peisaje frumoase prin Google Street View®.

Despre cursa iFit și Tour de France

Seriile iFit și Tour de France includ toate cele 21 de etape ale cursei, cu o distanță totală de 3573,54 km (2.220,5 mile) împărțită în 112 antrenamente. Traseul cursei începe la Nisa și se termină la Paris, cu un total de șase regiuni și 32 de departamente parcurse până la încheierea cursei. În plus, puteți să călătoriți prin cele cinci lanțuri montane din Franța: Alpii, Masivul Central, Pirineii, Jura și Vosges.

La fel ca și alte antrenamente pe care le-ați experimentat pe NordicTrack și iFit, înclinația și rezistența echipamentului dumneavoastră vor fi ajustate automat pentru a reflecta gradul natural al drumului, astfel încât să vă puteți concentra doar pe cursă și pe peisajele panoramice . Cel mai abrupt antrenament din Tour de France® este de aproximativ 12%, iar mașina dumneavoastră NordicTrack își va schimba automat înclinația către acest unghi extrem de provocator - ceea ce face o experiență și mai reală.

Dacă nivelurile de reglare automate sună prea provocator, alegeți să faceți manual rezistența și înclinarea echipamentului. Astfel puteți alerga în continuare în ritmul dvs.

Nu lăsați circumstanțele actuale să vă împiedice să participați și să explorați Turul Franței în acest an. Cu NordicTrack și iFit beneficiați de antrenamente virtuale concepute de instructori specializați în cele mai frumoase locații din lume.

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!