TVSAT Media Group devine începând cu luna august 2017 și furnizor de energie electrică și gaze naturale!

Publicat pe 7 August 2017
TVSAT Media Group și Restart Energy anuntă parteneriatul în domeniul furnizării energiei electrice și gaze naturale!

Prin acest parteneriat, TVSat devine începând cu luna august 2017 și furnizor de energie electrică și gaze naturale, oferind astfel abonaților săi servicii complete, pe lângă televiziune, internet și telefonie.

TVSat Media Group are o experiență de peste 15 ani în domeniul telecomunicațiilor și media, din grup făcând parte compania de cablu, internet și telefonie TVSAT 2002, televiziunea regională must carry TVSE, televiziunea regională EST TV, televiziunea locală TVSat, postul de radio regional Radio Boom, publicația locală Scurt pe 2, agenția națională de presă newss.ro, precum și portalul de știri tvsudest.ro.  

Totodată, grupul mai deține și propria rețea de cinematografe 3D în orașele Sibiu, Galați și Râmnicu Sărat, oferind astfel servicii complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, cinema, radio și on-line.

Ca parte a Armand Group și cu experiență în domeniul energetic de peste 10 ani, Restart Energy oferă servicii de furnizare energie și gaz, atât pentru clienții casnici, cât și pentru companii, fiind una dintre companiile de top în acest domeniu în România, cu creșterea cea mai rapidă din ultimii doi ani.

Restart Energy este furnizorul care oferă clienților săi nu doar prețuri mai mici, ci și o experiență cu totul inovatoare prin aplicația on-line de schimbare a furnizorului, evitând în totalitate birocrația aferentă acestui proces. Această opțiune vine cu adevărat în ajutorul românilor cu atât mai mult cu cât toți utilizatorii de energie electrică vor fi nevoiți să își aleagă un furnizor de pe piața liberă până în ianuarie 2018.

Departamentul Comunicare

TVSAT Media Group

www.tvsatmediagroup.ro

office@tvsatrm.ro


TVSAT 2002

Grupul media TVSat are o experiență de peste 15 ani în domeniul telecomunicațiilor, din grup făcând parte compania de cablu, internet și telefonie TVSAT 2002, televiziunea regională must carry...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!