Uleiul POLYTRON - De 6 ani în România

Publicat pe 19 Iunie 2018
Se împlinesc 6 ani de când POLYTRON se află pe piața de uleiuri de motor din România.

Din vara anului 2012, POLYTRON aduce lubrifianți de calitate în rândul șoferilor români. Uleiul este cunoscut pe plan mondial pentru o ungere eficientă a motorului și pentru reducerea uzurii motorului cu până la 90%, demonstrat științific.  

Uleiul POLYTRON este alegerea a milioane de șoferi în toată lumea și iată de ce se întâmplă acest lucru.

De ce șoferii români aleg uleiul POLYTRON

Chiar și după primul schimb de ulei, POLYTRON dovedește cât de eficient este. Consumatorii au observat imediat că motorul mașinii lor este mult mai silențios, trepidatul motorului este mai redus, iar consumul de carburant scade ușor (datorită frecării reduse).

Toate aceste elemente arată că POLYTRON asigură o ungere internă foarte bună.

În doar 6 ani, POLYTRON a devenit unul din cele mai căutate uleiuri de motor pentru șoferii care vor să ofere lubrifianți de calitate motorului lor. Acesta este fabricat și importat direct din Statele Unite ale Americii.

Uleiul POLYTRON este benefic pentru motorul mașinii

Ingredientele uleiului POLYTRON au grijă de motorul mașinii. Agenții de curățare-dispersanți și inhibitorii de rugină și coroziune cu care este întărit produsul ajută la păstrarea motoarelor foarte curate, fără urme de nămol, lacuri și rugină. Componentele uleiului contribuie la reducerea frecării interne între piesele în mișcare ale motorului.

Pe lângă beneficiile uleiului de motor, pachetul de aditivi (ei se regăsesc în compoziția uleiului) care include și POLYTRON MTC poate extinde intervalul de schimbare a uleiului până la 30.000 km sau chiar mai mult în cazul vehiculelor aflate în stare bună de funcționare.

Află mai multe despre POLYTRON

Schimbarea mărcii de ulei de motor

Uleiul de motor poate fi schimbat oricând atât timp cât se ține cont de recomandările primite de la producătorul mașinii legat de tipul de ulei și de uzura motorului la momentul actual.

Proprietățile uleiului POLYTRON

Uleiul POLYTRON este caracterizat printr-o serie de proprietăți precum:

  • Oferă o stabilitate foarte bună la oxidare
  • Asigură o curățenie și o funcționare impecabilă a motoarelor la temperaturi ridicate de operare
  • Protecție crescută la coroziune
  • Consum redus de combustibil și reduce pulberile în suspensie din gazele de eșapament
  • Conține agenți anti-uzură care elimină uzura lobilor camelor și a altor piese care sunt extrem de solicitate
  • Vine însoțit de un Certificat de Conformitate
  • Este recomandat atât pentru autovehicule, cât și pentru motociclete

"Numai atunci când conduci la viteze mari și motorul este pus la sarcini extreme poți testa cu adevărat eficiența unui ulei auto și dacă poate face față temperaturilor și forțelor de frecare uriașe [..]", Ion Nicolae, pilot Raliu

https://www.4tuning.ro/campionatul-national-de-viteza-in-coasta/podium-pentru-ion-nicolae-la-rasnov-in-prima-etapa-din-campionatul-national-de-viteza-in-coasta-2018-38176.html

POLYTRON România oferă și asistență tehnică în alegerea uleiului potrivit motorului tău oricând ai nevoie.


StudioKing

StudioKing este studioul de marketing al afacerilor ce doresc sa creasca in mediul online. Prin campanii de PR, SEO si campanii de marketing prin Facebook si Google AdWords, aducem mai multe...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!