Ultimele doua saptamani de rezervari cu tarif redus a standurilor la Targul International de Fashion, Imbracaminte, Textile, Inc

Publicat pe 7 Noiembrie 2016
Firmele romanesti si asociatiile profesionale de profil din industria de Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie sunt invitate sa participe la cea de-a 49-a editie a Targului International de Fashion STYL & KABO care se va desfasura in perioada 18 – 20 februarie 2017 la Brno, Republica Ceha.

Cei care isi rezerva locul la STYL & KABO 2017 pana pe data de 21 noiembrie 2017 au prioritate alegerea standurilor cu vizibilitatea cea mai buna in cadrul targului, si beneficiaza de un discount de 10% din pretul standard.

Preturile standurilor sunt foarte avantajoase, variind intre 750 Euro +TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6mp, si 3500 Euro +TVA pentru un stand Premium de 32 mp.

Targul STYL & KABO se organizeaza de doua ori pe an (in lunile februarie si august), si reprezintă locul perfect de promovare atat pentru firmele mari cat si pentru companiile mici și mijlocii din industria modei, imbracamintei, incaltamintei si pielariei care doresc sa își promoveze propriile branduri, sa isi lanseze noi produse, sa gaseasca noi modele & idei de afaceri, și sa intre în contact cu potentiali cumparatori si distribuitori.

Inca din anul 1993, Styl & Kabo este cel mai mare targ international din Europa Centrala si de Est care faciliteaza intalniri B2B in industria de fashion, imbracaminte, textile, incaltaminte si pielarie.

Informatii detaliate se pot gasi in sectiunea de Targuri si Evenimente Internationale din platforma de afaceri RBE Connect, iar inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

Bursa Romana de Afaceri – in calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno Republica Ceha, va poate oferi informatii suplimentare la numarul de telefon 021-266.56.77 sau prin email la office@rbe.ro

Targul este recomandat in mod special producatorilor de imbracaminte de dama si barbati, imbracaminte pentru copii si nou-nascuti, lenjerie pentru femei si barbati, inclusiv costume de baie, bijuterii si accesorii, articole pentru casa, textile, pantofi, genti, valize, curele si manusi dar si altor categorii de produse din industriile mai sus mentionate.

Caracterul international al targului este dat de numarul mare de tari de provenienta a expozantilor (Austria, China, Cehia, Germania, Grecia, India, Ungaria, Italia, Lithuania, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ukraina) dar si din faptul ca 75% din vizitatorii Styl & Kabo sunt din afara Cehiei. Targul este vizitat de distribuitori aflati in cautare de noi colectii, proprietari si manageri de retele de magazine in cautare de produse atractive, reprezentanti de magazine multi-brand in cautare de noi produse pe care sa le adauge brandurilor lor, proprietari de centre comerciale si lideri ai industriei internationale de fashion / moda / retail.

 

Sursa: Bursa Romana de AFaceri – RBE Connect rbe.ro

Domenii: Afaceri, Retail, Lifestyle

Bursa Romana de Afaceri S.A.

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!