Ultimele noutăti din domeniul electro-mobilității vor fi prezentate la conferința Electric Cars–The Future Now

Publicat pe 25 Septembrie 2017
Idea Events, împreună cu Renovatio și Asociația Together For a Better Tomorrow, organizează în data de 27 septembrie o nouă ediție a conferinței-dezbatere “Electric Cars – The Future Now”, dedicată electro-mobilității, tehnologiei și infrastructurii aferente. Partenerii evenimentului sunt Telekom România, Volkswagen, Audi, smart și Private Jets Europe.

Idea Events, împreună cu Renovatio și Asociația Together For a Better Tomorrow, organizează în data de 27 septembrie o nouă ediție a conferinței-dezbatere “Electric Cars – The Future Now”, dedicată electro-mobilității, tehnologiei și infrastructurii aferente. Partenerii evenimentului sunt Telekom România, Volkswagen, Audi și smart. 

Speakerii invitați, specialiști români și străini, vor face o analiză a evoluției pieței electro-mobilității din România, cu focus asupra unor discuții ce vizează proiecte europene de dezvoltare a infrastructurii în Romania, cele mai noi platforme de software, e-roaming și smart charging care vin în sprijinul utilizatorilor mașinilor electrice, precum și noutăți din partea producătorilor auto.

Invitații speciali ai evenimentului sunt Dino Novosel, Head of E-mobility TELEKOM Croația și Lasse Anbuhl, Manager Market Development HUBJECT.

HUBJECT, companie prezentă pentru prima dată în România la invitația Idea Events, va prezenta, prin intermediul reprezentantului său, Lasse Anbuhl, informaţii despre platforma cu același nume, un spațiu virtual care pune în legătură principalii actori din industria electro-mobilității, cu scopul de a conecta infrastructura de stații de încărcare electrice la nivel european. Experiența utilizatorului este astfel simplificată, fiind încurajată totodată și dezvoltarea ei prin cooperare și eforturi comune. 

Îi vor fi parteneri de discuție Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio, Dino Novosel, Telekom Croatia și Costin Constantin, Telekom România, care vor prezenta audienței proiecte de interes național dezvoltate în colaborare cu specialiștii străini, și vor dezbate subiecte de actualitate cu privire la stațiile de încărcare a mașinilor electrice.

Panelul doi al conferinței va fi dedicat producătorilor și utilizatorilor de mașini electrice; speakerii vor prezentata ultimele noutăți în domeniul auto, testimoniale și experiențe proprii, care i-au determinat să conducă sau să doteze companiile cu flote de mașini electrice. Speakerii prezenți la acest panel de discuții vor fi: reprezentant Volkswagen& Audi, Paul Badea - CEO Badsi Nissan, Oraan Mărculescu - Online Project Manager Știință & Tehnică, Silviu Miloș - Manager City Limo, Demis Ghindeanu - Co-fondator Pony Car Sharing, Loredana Samoilă – Public Relations and Communications Specialist Kaufland, Claudiu Butacu – Președinte Solar Decatlon Bucureşti, Georgiana Bighiu – Retail Leasin Specialist NepiRockcastle Promenada&Mega Mall.

Prezentatorii TV ai emisiunii SuperSpeed şi conducători auto cu multă experienţă, Costin Giurgea și Tudor Bratu, vor fi moderatorii evenimentului și îi vor provoca la discuții pe speakerii invitați.

Mașini on display și test-drive: smart ForFor, smart ForTwo, Audi Q7 e-tron, VW e-Golf și VW e-Up.

Un proiect dezvoltat alături de Renovatio.

Partenerii evenimentului: Telekom România, Volkswagen, Audi, smart.

Participanții la eveniment vor fi înscriși la tombola ce are ca premiu un voucher de închiriere a unei mașini hibride automate, timp de 4 zile, oferit de AVIS România.

Traducerea este oferită de Casa de Traduceri, iar aranjamentele florale de Fairy Garden.

Pentru informații privind înscrierea și achiziționarea biletelor, vă rugăm să contactați echipa Idea Events la adresele: oana.bica@idea-events.com / adinas@idea-events.com, la telefon: 0799.13.12.44 sau să accesați site-ul www.idea-events.com.

Despre organizator și co-organizatori: Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experiență în organizarea de evenimente private pentru clienții săi exclusiviști, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale. Debutul a fost marcat de o serie de premiere: Idea Events a organizat prima conferință din România dedicată mobilității electrice, a adus pentru prima oară în România un reprezentant Global Reporting Initiative pentru a vorbi despre cele mai noi standarde de raportare non-financiară și i-a avut ca invitați speciali la una dintre conferințe pe arhitecții celei mai sustenabile clădiri de învățământ din Europa. În prezent, Idea Events continuă să își dedice întreaga activitate organizării de evenimente și campanii memorabile, care se diferențiază prin subiectele unice și profesionalismul executiei.

Renovatio, pionier în industria regenerabilă din România prin dezvoltarea primelor parcuri eoliene și fotovoltaice, s-a angajat într-o politică de inovare continuă și grijă față de mediul înconjurător. Renovatio e-charge este prima rețea bazată pe soluții de încărcare rapidă, dedicată tuturor utilizatorilor de vehicule electrice din România. Rețeaua va avea cel puțin 50 de puncte de încărcare Fast Charge, asigurând mobilitate electrica în marile orașe şi de-a lungul coridoarelor pan-europene ce traversează România.

Asociația Together for a Better Tomorrow are ca scop organizarea de acțiuni și proiecte menite să sprijine dezvoltarea durabilă și să încurajeze un stil de viață sustenabil.

Domenii: Afaceri, Auto, Telecom, Energie, IT

Idea Events

Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!