Ultimele zile pentru inscrierea in competitia adevaratelor valori din piata FMCG, Progresiv Awards

Publicat pe 8 Februarie 2018
Revista Progresiv, liderul publicatiilor b2b din piata romaneasca de retail & FMCG, continua si in acest an proiectul Progresiv Awards.

Prima etapa a competitiei se apropie de final, vineri 9 februarie, fiind ultima zi de inscrieri. Pana in acest moment site-ul www.progresivawards.ro a inregistrat deja sute de inscrieri si nominalizari venite din intreaga piata la toate cele zece categorii.

Trofeele Progresiv Awards - adevarate opere de arta realizate de un maestru sticlar - isi asteapta castigatorii anul acesta la urmatoarele categorii:

  • Best International Retailer
  • Best Local Retailer
  • Best FMCG Supplier
  • Best New Store
  • Best New Food Product
  • Best New Non-Food Product
  • Best In-Store Project
  • Outstanding Leadership
  • Best CSR Project in Retail & FMCG
  • Best Distribution Company

Progresiv Awards este o competitie independenta de sponsori si transparenta din punct de vedere al procesului de votare. Mecanismul Progresiv Awards este unul simplu, transparent si obiectiv si presupune trei etape:

    8 ianuarie – 9 februarie: Nominalizari si autonominalizari facute de intreaga piata, pe site-ul evenimentului

    12 – 15 februarie: Validarea inscrierilor si stabilirea finalistilor de catre consiliul de specialisti

    16 februarie: Anuntarea finalistilor

    19 februarie – 15 martie: Votarea care se face pe baza chestionarelor cu linkuri unice, garantand faptul ca o     persoana poate vota o singura data si doar la categoriile la care nu concureaza compania/brandul pe care il/o     reprezinta. Premiile pentru furnizori vor fi acordate pe baza voturilor retailerilor, iar cele pentru retaileri vor fi     acordate pe baza voturilor furnizorilor. 

In competitie pot sa se autonominalizeze/nominalizeze companii, branduri/produse, manageri si antreprenori activi in comertul FMCG din Romania, care pot demonstra performantele de business atinse pe parcursul anului 2017.

Research Partner in proiectul Progresiv Awards este compania de cercetare de piata Ipsos Romania.  

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Progresiv Awards 2018, pe 15 martie 2018, la Casino-ul din Sinaia. Gala va fi integrata in programul Conferintei Progresiv Sinaia, editia a 18-a, desfasurate intre 15-17 martie 2018. 

Informatii complete si actualizate in timp real sunt disponibile pe www.progresivawards.ro

Progresiv este prima si cea mai importanta revista business-to-business ce se adreseaza factorilor de decizie din retail si FMCG. Are un tiraj de 26.000 de exemplare, se distribuie gratuit la nivel national si este auditata BRAT. www.revistaprogresiv.ro

Domenii: Retail

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!