Un mediu în care angajații se simt bine, își doresc și urmăresc performanța este preocuparea tot mai multor companii

Publicat pe 13 Decembrie 2016
Stay Inspired! este primul program de well-being din Romania ce stimulează gândirea creativă și practică și dezvoltă abilitățile de comunicare, persuasiune și relaționare ale angajaților.

În contextul în care generația Y devine majoritară în companii si cu o generație Z care vine puternic din urma cu noi provocari, se pune problema:

cum comunicăm și ne motivăm colegii, cum generăm leadership la toate nivelurile, cum creștem engagementul și cum livram suportul de care aceștia au nevoie în dezvoltarea personală și profesională, adaptat la noile tendințe.

Din fericire, principiile de well-being câștigă tot mai mult teren iar companiile înțeleg că este cea mai bună soluție pe termen lung pentru a păstra angajați valoroși și a crește brandul de angajator – generând și menținând o atmosferă de lucru plăcută, în care oamenii se dezvoltă, se simt motivați și sunt valorizați.

Stay Inspired! este primul program de well-being din Romania ce stimulează gândirea creativă și practică și dezvoltă abilitățile de comunicare, persuasiune și relaționare ale angajaților. Programul a fost lansat oficial anul acesta, în decembrie, și contribuie la dezvoltarea unui mediu de lucru bazat pe implicare, generare de idei, feedback și apreciere.

„În esență, despre aceasta este vorba - despre abordarea umană în procesul de dezvoltare a afacerilor. Stay Inspired este rezultatul a 15 ani de studiu, practică, lucrul cu oamenii, cu echipe din domenii de activitate diferite si sute de provocări.  Stay Inspired! este despre a păstra starea de inspirație generatoare de performanță, despre a face oamenii să se deschidă, să înflorească, să își dezvolte abilitățile de comunicare în echipă și de relaționare. Despre a le asigura experiențe pozitive la serviciu, în mod recurent” ,  spune Oana Leoveanu, managing partner Repliqa Agency, companie ce a dezvoltat programul de well-being Stay Inspired! 

 Sursa foto: Dmytro Konstantynov | Dreamstime.com

Domenii: HR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →