Un nou permanent

Publicat pe 1 Iunie 2019
Adevărul este că lucrurile s-au schimbat foarte mult, iar în prezent părul permanent poate arăta spectaculos.

Adevărul este că lucrurile s-au schimbat foarte mult, iar în prezent părul permanent poate arăta spectaculos. Începând cu onduleurile de tip beach waves și până la bucle voluminoase perfect definite, toate sunt posibile cu ajutorul noilor proceduri de permanent, pe care vi le poate oferi acest salon de infrumusetare Antica Studio.

Permanentul funcționează prin folosirea anumitor substanțe chimice care schimbă textura părului, fie că creează onduleuri fine sau bucle masive. Cu ajutorul acestui salon coafura Bucuresti Antica Studio aveţi posibilitatea de a obţine look-ul dorit la cele mai înalte standarde. În varianta tradițională, hairstylistul va înfășura părul pe bigudiuri și va aplica soluția de permanent care va crea buclele. După ce soluția este lăsată să acționeze, specialistul clătește părul, îl uscă și aplică o substanță care neutralizează soluția și stabilizează forma creată pe păr.

Dar noile formule și tehnici de la Antica Studio oferă o nouă procedura de permanent: în locul folosirii bigudiurilor, hairtyliștii pot folosi diverse materiale care vă vor ajuta să obţineţi onduleurile perfecte.

Cu ce este diferit permanentul modern?

Totul ține de tehnică folosită. De obicei, stiliștii foloseau bigudiuri din plastic aplicate pe tot capul, dar în prezent sunt folosite alte metode.

Nouă tehnică duce la formarea diferitelor tipuri de onduleuri, de la bucle spiralate la păr ușor ondulat, în stil beach wave. Specialiştii susțin că în prezent femeile apelează la varianta permanent pentru a-și pune în valoare textura naturală a părului, fie că este vorba de bucle de tip S sau onduleuri fără o formă perfect definită.

Permanentul modern afectează părul?

Există ideea preconcepută că permanentul lasă părul uscat și degradat, dar dacă este realizat corect, permanentul modern nu ar trebui să-ți afecteze sănătatea părului. "Dacă îți faci singură permanent în mod sigur îți poți distruge părul.

Dar dacă îl face un profesionist, părul nu ar trebui să fie afectat", spune hairstylistul.

Dar asta nu înseamnă că toate procedurile permanent sunt la fel. Oricine își poate face permanent, dar dacă ai șuvițe sau părul decolorat, este ceva mai dificil. "Dacă folosesc un permanent pentru părul vopsit pe un păr natural, probabil nu își va face efectul. Există soluții permanent acum care sunt concepute să acționeze asupra ambelor tipuri de păr", spune specialistul.

Cât durează un permanent?

În primul rând, atunci când mergeţi la coafor pentru un permanent trebuie să ştiţi că veţi avea nevoie de cel puțin două ore și jumătate. După ce vă faceţi părul permanent, durata de viață a procedurii depinde în mare parte de cât de lung este părul dumneavoastră. Pe părul scurt, care este tuns cu regularitate, poate dura trei sau patru luni.

Cum ar trebui să îngrijești părul permanent

Cea mai bună metodă de a vă face noile bucle să strălucească este să vă lași părul să se usuce la aer aproape trei sferturi, apoi să folosiţi un foehn cu difuzor. Dacă vreţi să folosiţi o placă de păr trebuie să vă asiguraţi că temperatura utilizată este în jur de 150 de grade Celsius. În cazul în care placa este prea fierbinte, riscaţi să vă distrugeţi permanentul.

Un alt truc de îngrijire este acela de a folosi produse special concepute pentru părul creț sau ondulat. Alegeţi în deosebi produse care oferă flexibilitate, hidratare și elasticitate părului.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →