Un nou sediu pentru o afacere de succes: Swoboda Timișoara

Publicat pe 1 Noiembrie 2017
Compania Swoboda a aniversat 5 ani de activitate în România și totodată a inaugurat noul sediu din Timișoara in 23 octombrie 2017. Fondată în 1947, compania Swoboda produce zilnic peste 1.000.000 de componente prefabricate pe o suprafață de peste 100.000 metri pătrați în cele 10 locații, cu concursul a peste 3500 de angajați. Swoboda este o companie germană multinaţională, cu locaţii în Germania, România, Cehia, China, SUA şi Mexic.

Sediul din Timișoara măsoară 9.000 metri pătrați în care vor lucra 500 de angajați ce vor beneficia de un nou concept de logistică în noua locaţie care este dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru realizarea tuturor produselor.

Cu ocazia acestei inagurări au fost organizate tururi de fabrică in prezenta reprezentanților autorităților locale și județene, ai companiilor partenere, dar și a colegilor din boardul de conducere internațional.

Dansuri tradiționale românești și discursuri festive au colorat momentul inaugural, al cărui punct final a fost marcat prin plantarea unor copaci în curtea fabricii.

Momentul aniversar a fost subliniat și de domnul dr. Matthias Groth, general manager și proprietar al companiei, care a declarat cu această ocazie: “Aceste momente de schimbare din industrie sunt numai potrivite pentru a sărbători astăzi deschiderea noii fabrici aici, în Timișoara. Această nouă fabrică este semnul vizibil al încrederii noastre în viitor și în locația Timișoara. Anul trecut am decis că Timișoara va fi un loc strategic pentru noi în Europa de Est. Am avut deja prima lansare a unui mare proiect în noua fabrică și vom avea o creștere semnificativă a cifrei de afaceri în următorii câțiva ani chiar aici, în Timișoara.”

 

Swoboda România este parte a grupului Swoboda, specializat pe fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule. Având o experienţă certificată din toate punctele de vedere pe piaţa automotive și cu sisteme de fabricaţie performante, compania Swoboda se numără printre companiile de top din lume cu privire la gama de produse pe care le comercializează și le personalizează în funcție de fiecare client. Swoboda este o companie globală cu 10 locaţii de producţie distribuite în 6 ţări, de pe 3 continente, înfiinţată de către Max Swoboda în Wiggensbach/Allgau, în anul 1947.

Domenii: Afaceri, Auto, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →