Un nou service auto multimarca în zona Pipera din Voluntari

Publicat pe 27 Iulie 2020
Astazi, 27.07.2020 deschidem noul service auto poziționat in zona Pipera, pe strada Drumul Potcoavei nr.43, destinat atât persoanelor care locuiesc în aceasta zona cât și pentru persoanele din alte zone ale Bucureștiului, persoane fizice sau juridice care doresc reparații auto de calitate cu garanția faptului ca problema le va fi rezolvata fără cheltuieli inutile sau reparații repetate fără niciun rezultat.

De câte ori s-a întâmplat sa ajungeți într un atelier auto și sa plecați de acolo cu problema nerezolvata iar mecanicii sau șeful de atelier sa ridice din umăr?  

Acum acest fapt nu se va mai întâmpla niciodată. V&V Auto Moto Group Service Auto Pipera va așteaptă cu diagnoza auto computerizate și cu mecanici specializați, care garantează rezolvarea corecta a problemei autoturismului dvs.

V&V Auto Moto Group a investit atât în aparatura de ultima generație cât și în mecanici calificați care sa știe sa pună o diagnoza corecta și sa asigure cele mai optime și rapide condiții pentru reparațiile auto solicitate.

Compania noastra ofera servicii de top atat de mecanica auto (reparatii motoare auto complete, inlocuire kit distributie si accesorii, inlocuire discuri si placute de frana, inlocuire amortizoare si bucsi, cat si de reparatie elecrica auto, incarcare freon auto Pipera, diagnoza computerizata cu testere autorizate de generatie doua sau geometrie computerizata a rotilor pentru un rulaj perfect.

La service-ul nostru auto se efectuează operații de reparatie doar conforme cu specificațiile și indicațiile de la producătorii de mașini, compania vv auto moto group investit în programe dedicate de diagnoza auto dar și manuale de reparații auto pentru fiecare marca auto existenta pe piața la momentul actual.

Pentru ca ne dorim sa fim total transparent în privința pieselor atât la piese la auto achiziționate de la noi cât și a manoperei pentru reparatie, folosim doar programe de nomenclator speciale la vedere și adaosuri comerciale comunicate dinainte clientului, la vedere. La noi nu se va întâmpla niciodată sa primiți facturi cu preturi umflate pentru manopera sau piesele auto cu garanție.

Compania noastră oferă servicii de reparații și întreținere auto pentru flote de autoturisme, atat mecanica auto cat si electrica auto Pipera,  apartinand firmelor, existând preturi speciale și praguri de discount considerabile în funcție de numărul mașinilor, cu garanția întreținerii perfecte a acestora.

Noul service auto Pipera este dotat cu 3 elevatoare și doua rampe auto astfel încât sa rezolve rapid orice situație și sa câștige timp pentru clienții care doresc o rezolvare într-un timp cât mai scurt, dat fiind faptul ca timpul este prețios pentru clienții noștri.  

Va asteptam in noua locatie deschisa in orașul Voluntari, zona Pipera, pe strada Drumul Potcoavei nr.43

Domenii: Auto

V&V Auto Moto Group

V&V AUTO MOTO GROUP S.R.L. este un service auto localizat in zona pipera, Voluntari ce are ca principal obiectiv de activitate intretinerea si reparatia de automobile multimarca. Garantam...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!