Un nou sport în cadrul Academiei „Victor Hănescu”

Publicat pe 5 Iulie 2022
În această vară, Academia de Tenis „Victor Hănescu” lansează o nouă provocare pentru pasionaţii de mişcare, este vorba de un nou sport, 𝐭𝐨𝐮𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬.

Baza sportivă din cadrul Academiei „Victor Hănescu”, care este sprijinită de Aqua Carpatica, s-a extins cu două terenuri de 𝐭𝐨𝐮𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬. Aşadar, amatorii care doresc să descopere şi să testeze un nou sport pot să acceseze platforma 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 şi să înregistreze o rezervare. https://booksport.ro/touchtennisavh.

𝑭𝒂𝒄𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂̆𝒕̧𝒊 𝒔̧𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝑻𝒆𝒏𝒊𝒔 „𝑽𝒊𝒄𝒕𝒐𝒓 𝑯𝒂̆𝒏𝒆𝒔𝒄𝒖”

- vestiare şi toalete

- închiriere echipament

- Cafenea

- instalaţie de nocturnă

- parcare gratuită

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺: luni-duminică, 8-21

Touchtennis este un sport inventat în anul 2003, în Anglia, şi asemenea tenisului de câmp se poate juca individual (proba de simplu) sau la dublu (feminin, masculin sau mixt). Dimensiunea terenului este de 12 x 5 pentru simplu şi 12 x 6 pentru dublu. Rachetele şi mingea de joc nu sunt identice cu cele din tenisul de câmp, iar regulamentul este simplu şi recreativ.

Pentru o vară distractivă şi dinamică, Booksport şi Academia de Tenis Victor Hănescu vă recomandă să transformaţi timpul de calitate în sănătate.


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!