Un selfie perfect: vivo prezintă smartphone-ul V21 5G

Publicat pe 30 Iunie 2021
După succesul obţinut în multe zone din lume, Seria vivo V ajunge pe piaţa din Europa şi se remarcă prin camera frontală de 44 de megapixeli cu Stabilizator Optic de Imagine, perfectă pentru selfie-uri.

• Cameră frontală unică de 44 megapixeli, cu Stabilizator Optic de Imagine, pentru selfie-uri clare, de calitate deosebită

• Funcţii noi, precum: Portret Nocturn IA, Mod Super Night, Focalizare automată avansată şi Focalizare automată pe ochi cu IA, bliţ Dual Selfie Spotlight şi înregistrare video 4K stabilizată cu ajutorul camerei pentru selfie

• Design elegant, modern, cu grosime mai mică de 7,29 mm

vivo anunţă adăugarea unui nou produs în portofoliul de smartphones pentru piaţa din Europa – modelul vivo V21 5G. După succesul obţinut în multe zone din lume, Seria V vine pe piaţa din Europa şi se remarcă prin camera frontală de 44 de megapixeli cu Stabilizator Optic de Imagine unic. Folosind algoritmi inteligenţi care ajută la realizarea de fotografii excelente în medii variate şi oferind o configuraţie cu trei camere pe spate, modelul V21 5G se adresează celor care îşi doresc o cameră frontală performantă.

„La vivo, telefoanele noastre sunt create pornind de la stilul de viaţă al utilizatorilor, de aceea, observând că oamenii împărtăşesc tot mai mult conţinut online, am decis să acordăm o atenţie deosebită camerei frontale şi am folosit inovaţii pentru a ajuta utilizatorii să obţină cadrul perfect.“ a spus Erik Zhu, CEO, vivo Romania. „Noul V21 5G a fost creat pentru o lume în care interacţiunea prin video reprezintă o parte integrantă din viaţa privată, dar şi din viaţa profesională. De aceea, am decis să aducem o schimbare importantă şi să redefinim standardul pentru camerele frontale ale telefoanelor, folosind o cameră de 44 megapixeli cu stabilizator optic şi funcţii excepţionale, astfel încât utilizatorii să obţină întotdeauna cele mai bune selfie-uri.“

O cameră frontală unică, ce oferă Stabilizator optic de imagine şi claritate excepţională pe timp de noapte

V21 5G are o cameră frontală de 44 megapixeli cu stabilizator optic de imagine (Optical Image Stabilisation - OIS) care, alături de Stabilizatorul electronic de imagine (Electronic Image Stabilization - EIS), Portret Nocturn IA, focalizare automată şi un sistem inteligent de iluminare frontală, oferă o combinaţie de hardware şi software ce ajută utilizatorii să realizeze selfie-uri mai clare şi filmări de calitate deosebită, oricând şi oriunde.

Camera frontală poate realiza imagini clare pe timp de noapte, imagini cu acţiune şi filmări 4K şi a fost gândită pentru a oferi versatilitate, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. Modul Portret nocturn IA foloseşte un algoritm cu inteligenţă artificială ce reduce zgomotul în mediile cu lumină slabă şi facilitează focalizarea şi redarea mai clară a feţelor, iar OIS stabilizează camera pentru a permite pătrunderea unei cantităţi mai mari de lumină.

În plus, bliţul Dual Selfie Spotlight foloseşte lumina ecranului şi lumina bliţurilor frontale încorporate discret în partea de sus a afişajului pentru a realiza mai uşor fotografii şi filmări excelente pe timp de noapte.

V21 5G are pe spate o cameră de 64 de megapixeli cu OIS şi două camere secundare pentru fotografiere grandangulară sau mai complexă, dar şi pentru fotografiere macro. Telefonul oferă şi funcţii software creative precum opţiunea Dual-View, pentru înregistrări în care foloseşte atât camera frontală, cât şi pe cea din spate ale telefonului, IA avansată pentru augmentarea trăsăturilor faciale şi Funcţia Expunere dublă, cu ajutorul cărora utilizatorii îşi pot exprima creativitatea.

Datorită acestei combinaţii unice de funcţii, V21 este ideal pentru vlogging, oferind stabilitate şi calitate, iar utilizatorii pot interacţiona cu prietenii şi familia în orice mediu.

Un design modern, sofisticat

Culorile şi design-ul sofisticat al modelului V21 5G completează aspectul elegant şi minimalist al telefonului care are o grosime de doar 7,29mm şi o greutate de aproximativ 175g*.

Design-ul Dual Tone Step, caracteristic vivo, oferă modulului de camere de pe spate un aspect simplu şi elegant, iar spatele telefonului este acoperit cu o sticlă anti-reflexie nouă, în culori inspirate din natură - Sunset Dazzle şi Dusk Blue.

Telefonul are un afişaj E3 AMOLED FullView™ cu rată de refresh de până la 90Hz**, oferind contrast şi luminozitate optime, culori intense, protecţia ochilor la lumina albastră şi alte avantaje. Datorită sticlei anti-reflexie, modelele V21 permit citirea mai uşoară a afişajului în lumină intensă şi sunt mai puţin predispuse la urme de amprente sau zgârieturi.

Experienţă 5G avansată pentru un nou nivel de divertisment pe dispozitive mobile

Datorită tehnologiei inovatoare 5G dezvoltată de vivo, modelul V21 5G asigură conectarea mai uşoară, mai eficientă şi mai rapidă la internet şi la aplicaţiile de divertisment pe mobil şi este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un smartphone pentru viitor.

Acest smartphone este rezultatul eforturilor echipelor de dezvoltare şi cercetare în domeniul tehnologiei 5G. Telefonul 5G dual-mode, care foloseşte tehnologia pentru antenele 5G dezvoltată de vivo, consumă mai puţină energie, dar este mai puternic şi mai stabil decât telefoanele 5G single-mode. Conectivitatea rapidă 5G permite utilizatorilor să realizeze şi să urmărească transmisii live 4K UHD şi să folosească jocuri care solicită procesorul. Toate acestea sunt posibile datorită procesorului MediaTek Dimensity 800U de 2,4GHz care oferă o viteză mai mare de pornire a aplicaţiilor, cu rată de refresh mare pentru claritate la mişcare şi experienţă de gaming îmbunătăţită, iar încărcătorul FlashCharge de 33W permite reîncărcarea bateriei de 4000 de miliamperi într-un timp foarte scurt.

Informaţii despre preţ şi disponibilitate

V21 5G va fi disponibil în România începând cu 29 iunie 2021 cu preţul recomandat de 2199 lei, iar smartphone-ul va beneficia de o promoție de lansare de 200 lei la prețul recomandat de achiziție, până în data de 31 iulie 2021.

Informaţii pentru editori:

* Dimensiuni şi greutate pentru V21 5G, culoarea Dusk Blue. V21 5G, culoarea Sunset Dazzle, are 7,39mm şi cântăreşte 177g.

** Anumite aplicaţii sau interfeţe de gaming pot fi afişate cu o rată de refresh de 60 Hz din cauze precum compatibilitatea de software.

###

Despre vivo

vivo este una dintre cele mai mari companii tehnologice din lume, iar activitatea sa comercială se concentrează în special pe dispozitive şi servicii inteligente. vivo şi-a propus să conecteze utilizatorii din toată lumea, prin crearea de telefoane inteligente interesante şi inovatoare, precum şi accesorii pentru acestea, dar şi prin servicii care să integreze tehnologia şi designul în moduri unice şi creative. Respectând valorile de bază ale companiei, care includ inovaţie, orientare spre client şi benfen*, vivo a implementat o strategie de dezvoltare sustenabilă pentru a deveni un lider mondial de lungă durată.

Cu sediul central în China şi o reţea de 10 centre R&D în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai, Xi’an, Taipei, Tokyo şi San Diego, vivo se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii de ultimă generaţie, inclusiv 5G, inteligenţă artificială, design industrial, fotografie şi alte tehnologii în curs de dezvoltare. De asemenea, vivo a înfiinţat cinci hub-uri de producţie (inclusiv un centru de producţie autorizat de brand), în China, Asia de sud şi sud-est, cu o capacitate de producţie anuală de aproape 200 de milioane de telefoane inteligente. În acest moment, vivo şi-a extins reţeaua de vânzări în peste 40 de ţări şi regiuni şi este apreciat de peste 400 de milioane de utilizatori din toată lumea.

*“Benfen” este un termen care descrie filosofia „să facem lucrurile corect şi să le facem bine“ care este descrierea ideală a misiunii vivo de a crea tehnologie pentru binele comun.

Pentru nouăţi despre vivo, accesaţi https://www.vivo.com/eu/about-vivo/news

Domenii: IT

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!