Un startup românesc învinge gigantul conferințelor video în ziua lansării

Publicat pe 28 Iulie 2021
Sessions, noua aplicație de comunicare și colaborare dezvoltată în România, a obținut premiul ,,Product of the Day” învingând detașat jucătorul numărul 1 mondial, pe celebra platformă Product Hunt. De asemenea, Sessions a câștigat și premiul ,,Product of the Week” la finele săptămânii.

28 Iulie 2021 – România produce o surpriză răsunătoare pe Product Hunt, cea mai populară platformă globală de product launching & discovery.

Sessions, produsul lansat de startup-ul românesc FlowOS, a fost votat ,,Product of the Day”, depășind cu un număr aproape dublu de voturi unul din cei mai mari jucători de videoconferințe din lume, care au lansat un produs concurent în aceeași zi. Sessions, în cele din urmă a câștigat și premiul de ,,Product of the Week”. 

Puteți vizualiza cursa Sessions împotriva platformelor concurente pentru ,,Product of the Day” accesând linkul: https://pw2.akkio.com/?d=2021-07-21 

Sessions nu este doar o altă aplicație de videoconferințe. Sessions este o platformă de comunicare și colaborare, proiectată, în primul rând, pentru întâlniri mai eficiente, aducând toate functionalitatile necesare într-un singur loc.

Cu peste 3.500 de utilizatori la nivel global, număr aflat în continuă creștere, Sessions rescrie felul în care se desfășoară întâlnirile hibride. Platforma cumulează pentru prima oară într-un singur ecosistem, toate procesele unei întâlniri: de la planificare, structurare, desfășurare și follow-up.

Unul dintre ingredientele cheie ale platformei este că utilizatorii au posibilitatea de a structura în prealabil întâlnirile în jurul unei agende clare. În agendă utilizatorii vor aloca instrumente specializate dintr-o gamă largă de opțiuni, pentru eficiență și productivitate maximă. 

Spre exemplu, în timpul unei conferințe video live prin Sessions, utilizatorii pot accesa documente Google, pot colabora instantaneu prin Miro sau pot accesa My Notes (notițe luate în timpul unei sesiuni și trimise automat prin e-mail), fără a fi nevoie să lucreze cu mai multe aplicații în același timp. Sessions îmbunătățește exponențial comunicarea și colaborarea din timpul întâlnirilor - iar scalabilitatea sa permite integrări viitoare inclusiv cu: Spotify, Figma sau Notion.

Vă invităm să vizionați un scurt video demo Sessions: https://youtu.be/Cl2GLskahGM 

Feedback-ul extrem de pozitiv din partea comunității de utilizatori ai Sessions este, de asemenea, o dovadă clară a viabilității soluției revoluționare propuse. Spre exemplu, designeri UI / UX laudă ușurința de configurare și desfășurare a unui webinar, în timp ce manageri de produse digitale subliniază cum agenda live ajută la evitarea pierderii inutile de timp, crescând eficiența la nivel de companie în doar câteva zile de la implementare.

Radu Negulescu, fondator și CEO al FlowOS, declară: ,,Geneza Sessions a început cu o ședință de board pe care a trebuit să o organizez online în martie anul trecut. Asta m-a făcut să realizez că nu există niciun instrument care să ne ajute să gestionăm eficient întregul proces al întâlnirilor complexe: de la planificare, structurare, desfășurare și followup. Avem aplicații pentru videoconferințe, calendare, documente în cloud, whiteboards și așa mai departe, dar nu avem un singur instrument care să integreze coerent aceste funcționalități în scopul lor final: întâlnirea în sine.

Ideea unui instrument all-in-one părea, așadar, foarte practică, și cât se poate de necesară. Am reunit o echipă fantastică, am dezvoltat un prototip inovativ, am primit o mulțime de reacții pozitive și am început să construim Sessions pas cu pas. Astăzi, cu ajutorul utilizatorilor noștri beta, am perfecționat produsul pentru a deveni o soluție completă de instrumente pentru a deservi orice fel de interacțiuni online. Toți profesioniștii își pot planifica și concepe sesiunile în jurul unei agende clare cu instrumente și resurse dedicate pentru fiecare moment al întâlnirilor. In acest fel, utilizatorul Sessions recâștigă controlul asupra ședințelor. Fără întreruperi, fluxuri neproductive sau documente lipsă și, cel mai important, fără să mai piardă mult timp și energie.

Victoria Sessions pe platforma Product Hunt, este o confirmare la nivel global a produsului nostru, voturile fiind primite de la profesioniști din diverse domenii de activitate. În același timp, am demonstrat că în România se pot dezvolta produse mass-market relevante nu doar pe plan local, cât și pentru utilizatori din țări precum Statele Unite, Australia sau Africa de Sud.”

Sessions este acum disponibil – în mod gratuit accesând site-ul oficial: https://sessions.us/

Pentru mai multe informații despre aplicație sau despre dezvoltatorii ei, le puteți scrie oricând la adresa: adrian.ghite@heraldist.com

Despre Sessions

Sessions este un produs tehnologic nou, lansat în 2021 de FlowOS, startup-ul românesc care își propune să construiască primul ecosistem de cooperare din lume. Acest ecosistem este bazat pe un model conceptual propriu, cu scalabilitate nesfârșită într-un mediu digital 100% personalizabil. FlowOS a fost fondat în 2020 de Radu Negulescu și Radu Tintescu și este susținut de Trencadis, o companie de tehnologie Deloitte Fast 50 fondată în România.


Heraldist Europe SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!