Un ultim omagiu adus celor dragi cu Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu

Publicat pe 30 Martie 2017
Ai pierdut pe cineva drag? Adu-i un ultim omagiu așa cum se cuvine, cu Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu

Trecerea în neființă a unui om drag este o experiență dureroasă pentru cei care rămân. Îngăduie-ți răgazul să-l plângi și lasă profesioniștii să-i ofere o ceremonie demnă și somptuoasă. Alege exigența și petrece-l cu fast, cu Servicii Funerare Rainbow Dorobantu.

Cine este Rainbow Dorobanțu

Lider pe piața serviciilor funerare, firma Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu este înregistrată la OSIM și activează de 15 ani în domeniu.

Vine în ajutorul familiei îndoliate cu cele mai bune și variate produse, cu servicii funerare complete și personal calificat. Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu activează în București și Ilfov, dar oferă și servicii internaționale, de repatriere, non-stop.

Produse

Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu îți pune la dispoziție absolut toate produsele necesare unei ceremonii funerare elegante și sobre.

Firma comercializează 150 de modele de sicrie, economice și de lux, de diferite esențe, forme și dimensiuni. Oferă atât sicrie moderne, cât și sicrie tradiționale românești, din brad, fag, paltin, nuc, tei sau stejar.

Cele mai căutate sicrie de la Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu sunt sicriele cu 2 capace boston sau cele simple în 8 colțuri, cu un capac sau cu două. Mai găsești sicrie excepționale albe, sicrie xxl, sicrie pentru repatrierea celor decedați sau sicrie pentru incinerare.

Totodată, îți pune la dispoziție două catafalce funerare.

De asemenea, la Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu găsești cruce, colaci (cap, prescură și arhanghel), colivă, prosoape pentru preot și dascăl, dar și pentru cruce și capac. Dar și batiste cu lumânare și bănuț, doliu de pus la ușă și în piept sau pachete alimentare, plus sticlă de vin și ulei. Firma îți poate oferi și aranjamentele florale, coroane și jerbe, poze ceramice și felinare funerare. Dar și mașina mortuară și gropari.

Servicii non-stop

Cu Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu beneficiezi de servicii de înmormântare complete. Profesioniștii firmei se vor ocupa de ceremonia funerară, până la cel mai mic detaliu.

Printre serviciile pe care le oferă, se regăsesc spălarea, toaletarea și cosmetizarea trupului neînsuflețit. În plus, firma te scapă și de corvoada actelor de înhumare/incinerare. Va avea grijă să obțină, pentru tine, certificatul de deces, adeverința de înmormântare/incinerare și va întocmi actele necesare obținerii unui loc de veci sau de concesiune a locului.

Totodată, îți dă posibilitatea să închiriezi capac frigorific și catafalc mortuar. Tot firma îți pune la dispoziție personal pentru transportarea sicriului și îți oferă inclusiv servicii de repatriere a persoanei decedate, mașină și/sau capac frigorific mortuar.

Pachete

Pentru a nu fi nevoit să comanzi separat produsele, firma Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu îți vine în ajutor cu pachete complete, convenabile ca preț.

Pachet gratuit

Pachetul pus la dispoziție pentru persoanele vârstice îți oferă posibilitatea de a achita integral serviciile și produsele cu talonul de pensie. Poți opta pentru servicii/produse suplimentare celor incluse în pachet, contra cost.

Pachet economic - 690 lei

Firma Servicii Funerare Rainbow Dorobanțu îți stă la dispoziție cu pachetul economic de numai 690 de lei. În pachet sunt incluse sicriu, voal, cruce, doliu și transportul sicriului.

Pachet mediu - 1950 lei

În pachetul mediu, Servicii Funerare Rainbow Dorobantu îți pune la dispoziție sicriu, voal, cruce, transportul sicriului, dar și îmbălsămare, acte deces, doliu, prosoape, sticlă de vin pentru slujbă, ulei.

Pachet spital – 2190 lei

Acest pachet îți oferă, în plus, prescură, arhanghel, colaci, colivă, pachete alimentare.

Contact

Pentru a afla tot ce te interesează, intră pe site-ul funerare-rainbow-dorobantu.ro. Vei găsi fotografii ale produselor și toate informațiile legate de prețuri și pachete de servicii. Mai poți contacta firma, non-stop, la telefon 0753.30 40 50 sau la sediile din București, Strada Leaota nr. 14, sector 6,Bulevardul 1 Decemrie 1918 nr 1 Ilfov-Chiajna


SC SELES ON-LINE PROJECT SRL

Simbolul grafic, o pană de scris alături de o călimară de cerneală, descriu cel mai bine ramura de servicii care ne definesc şi pe care suntem specializați – Pro Digital Media îşi are competenţele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!