Unde gasesti semineu pe colt pentru locuinta ta ?

Publicat pe 24 Iulie 2018
Semineul reprezinta un accesoriu construit in locuinte care va fi intotdeauna in topul tendintelor in amenajari.

Fie ca alegi sa iti construiesti un semineu pe colt sau un semineu pe perete, acest accesoriu va da plus de valoare si farmec locuintei tale. Un semineu are atat rolul functional de a incalzi incaperea/locuinta, cat si rolul decorativ si estetic. Arhitectii se indreapta din ce in ce mai mult catre recomandarea construirii de seminee chiar si in apartament.

Inainte de a te apuca sa construiesti un semineu este bine sa stii cateva informatii utile pentru a fii sigur ca faci cea mai buna alegere. Un astfel de proiect implica multa rabdare, responsabilitate si lucrul cu specialisti. Este imperiors necesar sa lucrezi cu un specialist in montarea de semineu pe colt sau orice alt model de semineu pentru ca altfel risti sa pui in pericol locuinta ta. Toate accesoriile si aparatele care functioneaza pe combustibil trebuie sa fie montate de echipe de specialisti cu experienta care sa ofere garantie atat asupra produsului cat si asupra montajului.

Iata cateva informatii despre ce reprezinta un semineu!

Semineul reprezinta o structura realizata din caramida, din piatra sau din metal si este destinat pentru incalzirea living-ului in cele mai multe cazuri. In ultima perioada, aspectul functional al semineelor a cam disparut in detrimentul aspectului estetic. Oamenii pun in prezent mai mult accent pe partea decorativa a semineelor. Isi doresc sa isi construiasca in locuinta un semineu pe colt sau oricare alt model de semineu doar pur estetic si decorativ. Insa, in zilele noastre un semineu poate sa imbine aceste doua roluri si sa le indeplineasca pe amandoua.

Inainte de inceperea constructiei unui semineu trebuie sa stabiliti locul in care acesta va fi amplasat. Semineul poate sa fie asezat pe unul dintre peretii incaperii sau poate sa fie montat un semineu pe colt. Locul perfect pentru montarea unui semineu trebuie ales in functie de suprafata incaperii, dar si in functie de elementele din care este alcatuit semineul si anume: focarul, accesoriile pentru montaj, cosul de fum etc.

Alegerea locului in care va fi montat semineul devine un proces mai simplu in momentul in care proiectul casei prevede deja constructia si montajul unui semineu pe colt.

De asemenea, trebuie sa tii seama si de calitatea materialelor care sunt utilizate pentru construirea semineelor. Aceste materiale difera in functie de modelul pe care il are semineul. Cele mai frecvente materiale de constructie pentru seminee sunt fonta, piatra, caramida si otelul. Echipa de specialisti cu care lucrezi pentru acest proiect trebuie sa iti dea sfaturile necesare cu privire la cea mai buna varianta de material pentru un semineu pe colt.

Compania www.seminee-expert.ro comercializeaza si monteaza cu echipele proprii de montaj seminee de toate tipurile pentru toate gusturile. Acesti specialisti vor face o vizita la locuinta unde se doreste constructia semineului si apoi vor face un calcul cu privire la necesarul termic pentru respectiva incapere. Ulterior se realizeaza impreuna cu proprietarul un proiect pentru constructia si montajul unui semineu pe colt sau semineu de oricare alt tip.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →