Unde poti sa urmezi cursuri de bucatar in Bucuresti?

Publicat pe 7 Decembrie 2017
De ce cursuri de bucatar? Pentru ca este o meserie frumoasa si satisfacatoare. Si nu ma refer la cursuri care sa te invete sa gatesti acasa pentru tine si pentru prietenii tai (desi si astea sunt foarte utile atat pentru femei cat si pentru barbati) ci la cursuri care sa te ajute sa lucrezi intr-un restaurant si sa-ti construiesti o cariera si un renume in domeniu. Un bucatar cu diploma are toate cunostintele si abilitatile pentru a combina ingrediente si arome la nivel de arta, dincolo de priceperea incepatorilor.

Pentru a deveni un bucatar bun este necesar sa te dedici cu totul acestui parcurs, investind bani, timp si disponibilitatea de a experimenta si a invata cat mai mult. Totul incepe cu urmarea unui curs de bucatar, precum cel oferit de centrul de pregatire profesionala Logics. Din start trebuie sa stii ca dureaza 18 saptamani iar costul de 550 de lei este foarte rezonabil. Cursurile au loc in Bucuresti, insa daca esti din Constanta sau Brasov sau de oriunde din tara, poti participa la sedinta initiala de prezentare a materialului de curs, urmand ca aprofundarea teoretica sa se faca prin studiu individual, participand apoi la intervale de timp la evaluari si discutii pe baza suportului de curs. Asadar, se poate, chiar daca nu esti din Bucuresti insa vrei sa urmezi un curs de bucatar la cele mai inalte standarde.

Cursul de bucatar ofera toate informatiile necesare pentru a deveni un bucatar calificat cu diploma oferita de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Calificari. Poti face un curs de bucatar chiar daca lucrezi deja in domeniul HoReCa si ai nevoie de calificare profesionala iar angajatorul ofera aceasta oportunitate, ori te inscrii pe cont propriu pentru a invata o meserie noua sau pentru a-ti consolida cunostintele deja dobandite la locul de munca ca ajutor de bucatar ori bucatar.

Gasesti aici lista completa de cunostinte si competente pe care le vei dobandi in timpul cursului. Poate parea cam lunga si complicata, insa nu este asa avand in vedere ca este vorba de domeniul alimentatiei publice unde siguranta si calitatea primeaza. Dupa partea teoretica urmeaza practica, care se face obligatoriu in functie de disponibilitatea cursantilor. Se tine cont de natura activitatii prestate de angajator (prezent sau viitor) - bucatarie a la carte, catering, fast-food etc - astfel incat programul stagiului de practica sa reflecte aceste particularitati.

Te asteptam la curs alaturi de alti bucatari entuziasti!

Domenii: Media, Educatie

SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →