Unghii cu gel și manichiura la modă în 2023

Publicat pe 13 Ianuarie 2023
Aproape fiecare femeie își dorește, dar, din păcate, nu toate femeile sunt binecuvântate în mod natural cu unghii frumos îngrijite. Unghiile artificiale pot ajuta în acest caz. Unghiile frumoase fac parte dintr-un aspect bine îngrijit. Dar puține femei se pot considera norocoase pentru că Mama Natură le-a înzestrat cu unghii aproape perfecte.

În viața reală, multe femei au de-a face cu unghiile fragile și neuniforme. De aceea multe femei optează pentru unghii cu gel. Astăzi, prima linie din lista de priorități este confortul. Fashionistele și manichiuristele votează pentru un design de manichiură laconic cu gel unghii și preferă unghiile pătrate, ovale sau migdale de lungime scurtă sau medie. În vârful modei sunt acoperirile simple. Nuanțele nude, tonurile lăptoase, bej, galben, gri, roșu clasic, negru dramatic sunt relevante. Nici manichiura franțuzească elegantă nu își pierde din popularitate, iar opțiunile de culoare vor fi deosebit de relevante. Manichiura originală cu spumă, a fost în top în urmă cu un an. Potrivit stiliştilor de unghii, „bulele” nu numai că arată interesante, atrăgând atenția asupra unghiilor, ci întineresc și mâinile vizual.

Unghii cu gel primăvara

Pentru o manichiură festivă, stiliștii recomandă folie metalizată sau potal. Acesta este un mod ușor și original de a transforma chiar și cea mai simplă manichiură. Poți folosi folie de orice culoare și design, iar manichiura va deveni captivantă. Un design frumos de unghii cu gel se poate realiza si cu ajutorul stelelor. Pot fi stele aurii mici și autocolante din folie argintie sau un design lac strălucitor. Mai aproape de primăvară, desenele florale vor pătrunde în modă. Și odată cu ele, abstracție și geometrie. Stiliștii de unghii oferă un fundal nud și un finisaj mat pentru toată această „urâţenie” creativă.

Unghii cu gel vara

Odată cu debutul verii, culorile manichiurii vor deveni mai strălucitoare, iar desenele vor deveni mai îndrăznețe. Gelul de unghii neon și un design distractiv pentru vară sunt exact ce recomandă stiliștii. Alege nuanțe de lac galben, portocaliu sau roz, deoarece acestea vor fi în tendințe. Printre modele, cele mai populare vor fi modele abstracte cu puncte, linii și dungi, imprimeuri de desene animate, mâzgălituri pentru copii, fructe suculente și tot felul de modele curcubeu - de la ombre la modele digitale.

Forma ideală pentru unghiile scurte este cât mai aproape de naturală. Prin urmare, maeștrii de manichiură recomandă să dai unghiilor scurte o formă rotunjită sau în formă de migdale. În ceea ce privește designul, un strat de culoare solidă și un top strălucitor vor arăta bine. Ca decor, poți folosi autocolante (de exemplu, vedete care sunt la modă anul acesta) sau desene simple. Pentru a da manichiurii o notă festivă, sunt potrivite strasuri unice sau folie aplicată pe manichiura cu gel unghii.

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!