Unghiile spun ceva despre tine!

Publicat pe 25 Aprilie 2019
In momentul de fata pictarea si decorarea unghiilor au devenit unele dintre cele mai importante aspecte ale ingrijirii femeilor. O manichiura frumoasa arata respect de sine si o aplecare speciala spre feminitate.

In momentul de fata pictarea si decorarea unghiilor au devenit unele dintre cele mai importante aspecte ale ingrijirii femeilor. O manichiura frumoasa arata respect de sine si o aplecare speciala spre feminitate. Pentru a avea grija de unghii femeile se duc intr-un salon de infrumusetare si solicita unul dintre multiplele feluri de manichiura posibila. Astfel ca ele pot opta pentru unghii scurte, lungi, colorate sau nude, decorate sau simple.

Unghiile scurte

Pe langa coafor si make-up, manichiura poate sa fie un statement pentru orice doamna sau domnisoara. Exista insa si o forma de a spune ceva despre tine fara a iesi in evidenta. Intr-un salon coafura Bucuresti  vom gasi des clientele care cer unghii scurte. Acestea sunt de obicei femei de afaceri care isi doresc sa aiba o imagine curata, ferma, ce impune respect si seriozitate. A alege unghii scurte insemna cel mai des siguranta de sine si se asociaza cu un mediu de lucru in care necesitatea de a iesi in evidenta prin culoare nu este intotdeauna necesara. Avantajul unei astfel de manichiuri care de obicei este tip french sau nude este pastrarea ideii de simplu, clar, curat. O alta categorie de persoane care decide sa se exprime in acest fel este aceea caracterizata prin gingasie si delicatete. Vom gasi astfel de femei imbracate in culori naturale, in materiale tip in sau bumbac, aplecate spre naturalete. Ele vor fi pasionate de tot ceea ce este legat de viata traita frumos.

Unghiile lungi si foarte colorate

Acest tip de unghii exprima veselie, voiosie, un temperament vulcanic si plin de savoare. Daca o femeie se incadreaza aici, va fi cu siguranta plina de incredere in sine, cu energie multa si cu pofta de viata. Culorile bucura mult ochii privitorilor si atrag atentia asupra mainii. O asemenea manichiura asortata unei personalitati vibrante aduce o valoare celor din preajma persoanei care se exprima asa. Se poate opta de asemenea pentru decorarea unghiilor de la maini cu pietre diverse, cu cristale, cu paiete, cu accesorii mici special create pentru a creiona un aspect complex si eclectic. Exista posibilitatea ca doar unul dintre degete sa fie pus in valoare si el sa fie marcat de mai multe straturi de accesorii si culori metalizate, cu sclipici sau cu culori duo-chrome.

Unghiile lungi

Unghiile lungi in culoare uni, de obicei rosu sau derivate din rosu, exprima senzualitate si feminitate. Acestea sunt unghiile femeilor care emana o energie de siguranta de sine completata de atractie puternica spre sexul opus. Se observa usor puterea interioara pe care o are cineva care doreste aceasta manichiura si de asemenea ea spune totul despre alegerile de viata pe care le poate face acea persoana. Unul dintre cele mai frumoase saloane din Bucuresti unde va puteti face o manichiura care sa va reprezinte, care sa se potriveasca mereu cu stilul dumneavoastra este Antica Hair Studio. Aici veti gasi cu siguranta specialisti care sa va ajute sa va exprimati asa cum simtiti ca va este mai bine, atenti in permanenta la nevoile dumneavoastra.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →