Unimasters Logistics este câștigătorul ediției 2016 – 2017 a European Business Awards pentru Bulgaria

Publicat pe 29 Mai 2017
Unimasters a primit premiul pentru cel mai bun business în Bulgaria la Gala “European Business Awards” de pe 4 mai care a avut loc în Dubrovnik, Croația. Cea mai mare competiție de business a Europei evaluează inovația, etica și bunele practici din spațiul European de afaceri răsplătind cele mai de succes companii din Europa.

Premiile, ajunse la cea de-a 10-a ediție, sunt susținute de către leaderii de business, academicieni și reprezentanți ai mediului politic din Europa. Anul acesta evenimentul a implicat peste 33.000 de companii din 34 de țări.

Nikolai Bozhilov, Președintele Executiv al Unimasters Logistics: “Nu am putea fi mai mândri și onorați de această realizare. Am concurat împotriva celor mai bune companii și după votul publicului, Unimasters a fost desemnată câștigătoare devenind astfel unul dintre cei 34 de Campioni Naționali Publici din Europa. Considerăm acest premiu ca fiind o recunoaștere a muncii continue și a devotamentului întregii noastre echipe din ultimii ani. Ne propunem să acționăm ca vizionari și inițiatori în domeniul logisticii și premiul pe care tocmai l-am primit confirmă asta.”

Unimasters Logistics a primit cel mai mare număr de voturi în Bulgaria după ce persoane din întreaga lume au vizualizat videoclipul de prezentare pe www.businessawardseurope.com în perioada februarie – aprilie 2017. Faza finală a competiției a început pe 6 martie și s-a încheiat pe 4 mai cu Gala unde câștigătorii competiției și-au primit medaliile.

“Bineînțeles, nu vedem acest premiu ca fiind finalul unei anumite etape în business-ul nostru și nu ne vom opri aici. Percepem acest premiu ca pe un nou început – un nou început în a ne continua angajamentele față de toți partenerii noștri, adică să le oferim soluții inovatoare de logistică și management al lanțului de aprovizionare pentru a asigura succesul business-ului lor”, a adăugat Nikolai Bozhilov.

Despre Unimasters

Cu o experiență de 27 de ani pe piața din Bulgaria și peste 10 ani pe piața din România, Unimasters este una dintre companiile de transport și logistică cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa Centrală și de Est. Ca furnizor de servicii logistice multifuncționale, Unimasters este specializată în livrarea unei game variate de soluții inovatoare, orientate spre client și avansate din punct de vedere tehnologic și operațional în domeniul transportului, a gestionării mărfurilor, logistică și servicii 3PL/4PL.

Unimasters în România

Ca parte a pieței românești de logistică de peste un deceniu, clienții pot conta pe expertiza Unimasters România pentru a le gestiona transportul de mărfuri rutier, aerian, maritim sau feroviar și pentru a-i sprijini în activitățile lor logistice. Prin echipele noastre experimentate din București si Constanța, Unimasters deservește o gamă variată de clienți din diverse industrii și prin cele 3 depozite localizate strategic în tară coordonează bunurile care intră și ies din România.

Mai multe informații despre Unimasters găsiți pe www.unimasters.com.


UNIMASTERS LOGISTICS

Ca parte a pieței românești de logistică de peste un deceniu, clienții pot conta pe expertiza Unimasters România pentru a le gestiona transportul de mărfuri rutier, aerian, maritim sau feroviar și...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!