Unul dintre liderii globali din industria agtech, AGRIVI, ȋși consolidează echipa de management din România

Publicat pe 20 Aprilie 2021
AGRIVI, una dintre cele mai importante companii din industria globală agtech, care dezvoltă soluții software de management al fermelor, anunță numirea lui Mircea Drăghici ȋn funcția de Director General (GM) al filialei din România. Domnul Drăghici va avea un rol important ȋn extinderea operațiunilor AGRIVI din țara noastră.

De la intrarea pe piața locală, ȋn 2020, managementul activității AGRIVI din România a fost asigurat de conducerea centrală a companiei, cu sediul ȋn Londra.

,,AGRIVI este o companie sinonimă cu digitalizarea agriculturii, care oferă soluții de gestionare a fermelor personalizate, adaptate tuturor părților interesate, din industria agroalimentară. Ȋmpreună cu membrii echipei și clienții noștri incredibili, vom reuși să ne extindem acoperirea pe piața din România și să ajungem la cât mai mulți fermieri și colaboratori de-ai lor”, spune Mircea Drăghici.

Directorul General AGRIVI România este antreprenor ȋn serie, pasionat de știință și tehnologie. Este partener fondator al Venture Growth Partners de aproape opt ani și a lucrat în industria tech peste 15 ani. Ȋn noua sa poziție, Mircea Drăghici ȋși va folosi cunoștințele, experiența și expertiza în industrie pentru a aduce AGRIVI ȋn poziția de lider pe piața locală.

Domnul Drăghici este lector pentru studenții de la The Entrepreneurship Academy, București și partener fondator al Asociației Science Studies, care organizează cursuri și workshop-uri de management și IT. Anterior, el a fondat și condus o companie de dezvoltare software, construind soluții pentru industrii precum cea a ospitalității, automotive sau cea a asigurărilor și soluții de e-learning.

„Sunt entuziasmat să mă alătur echipei AGRIVI. Este o oportunitate extraordinară de a face parte dintr-o companie care, prin acțiunile și viziunea sa, are un impact semnificativ asupra vieților noastre și care schimbă, fundamental, modul în care sunt produse alimentele”, completează Mircea Draghici.

La ȋnceputul anului 2021, AGRIVI și-a mărit echipa din România cu un nou Director Executiv de Vânzări.

************************************************************************

AGRIVI este una dintre companiile-cheie din industria de software de gestionare a fermelor, care oferă o soluție digitală fermierilor profesioniști. Aceasta ȋi ajută să obțină toate informațiile necesare despre fiecare fază a procesului de producție și să ia decizii pentru a produce alimente sănătoase, nutritive și sigure, ȋntr-un mod sustenabil și profitabil. Pe lângă fermieri, soluțiile de agricultură digitală AGRIVI sprijină și alte organizații din industria agricolă și alimentară, de la companiile alimentare susținute ȋn procesul de gestionare al furnizorilor din lanțul de aprovizionare, până la bănci agroindustriale, ministere ale agriculturii și altele.


TUDOR COMMUNICATION SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!