Upswing vine cu o noua solutie digitala pentru businessurile din online: Visibility Report

Publicat pe 29 Noiembrie 2019
Upswing pune la dispoziția businessurilor, gratuit, Visibility Report, un tool analitic de digital capabil sa faca clasamente si sa genereze strategii de crestere organica.

Upswing, agentia care a pus bazele domeniului de SEO si content marketing in Romania, pune la dispoziția businessurilor, gratuit, Visibility Report. Acesta este un tool analitic de digital capabil sa faca clasamente si sa genereze strategii de crestere organica bazate pe date pentru businessuri prezente in online din 25 de industrii.

Raportul functioneaza ca agregator de vizibilitate pe cautarile non-brand facute in Google.ro si este, astfel, un instrument deopotriva util marketerilor si antreprenorilor. Ce face? Pe scurt, deconstruieste potentialul organic pentru fiecare categorie de business, in raport cu datele celor mai vizibile pagini din motorul de cautare. Iar acest lucru implica o analiza a 2.200 de site-uri web si a peste 500.000 de cuvinte cheie din acestea.

Astfel, brandurile prezente in online au posibilitatea de a afla, cu precizie, care sunt nevoile utilizatorilor si cum pot fi ele satisfacute. De asemenea, raportul indica liderii de piata din fiecare industrie analizata si totodata arata care sunt strategiile lor cand vine vorba de digital; asta inseamna ca actiunile lor online, respectiv succesul, tradus in vizibilitate, pot fi reproduse sau completate, acolo unde exista oportunitati neexplorate anterior.

„Visibility Report este un instrument foarte precis de analiza pentru specialistii care vor sa genereze continut necesar utilizatorilor, care poate contribui la cresterea, in definitiv, a tranzactiilor pe care acestia le fac. Un instrument care ii poate scuti pe acestia de analizele mai mult intuitive realizate cu alte tooluri, care consuma timp si bani. Evidentiaza toate cuvintele cheie relevante din categoria de interes, arata cum se imparte vizibilitatea intre jucatori si indica totodata dimensiunea reala a pietei si potentialul organic al industriilor analizate”, a declarat Tudor Popescu, Head Of Innovation Upswing .

Google a facut in ultimul an peste 3.000 de update-uri de algoritm. Adaptarea la acestea devine tot mai dificila si, chiar daca exista tooluri platite care le urmaresc punctual, nici un altul nu ofera atat de multe date contextualizate precum Visibility Report, care este gratuit. Indicatorul Change arata istoricul evolutiei vizibilitatii fiecarui website din categoria selectata. Astfel, pot fi identificate mai usor tiparele si regulile impuse de un astfel de update. 

Visibility Report isi actualizeaza datele in fiecare luna, in mod automat si poate fi accesat in mod recurent de catre orice oricine raspunde de performanta unui website. Iata cateva dintre cele mai importante caracteristici ale sale: 

  • Dezvaluie volumul de cautari organice non-brand din industrie si arata care sunt liderii si ce particularitati au
  • Divulga cuvintele cheie care le aduc liderilor vizibilitate si revenue
  • Traseaza sezonalitatea cautarilor relevante facute in limba romana
  •  Expune oportunitati de topicuri pentru dezvoltarea de continut pe care utilizatorii il cauta
  • In sectiunea Visibility Trends pot fi urmarite cu usurinta topurile pe cresteri si pe scaderi, dar si istoricul vizibilitatii pentru top 10 din categorie
  • Raporteaza la industrie jucatorii activi in mai multe categorii, dar are si optiunea de a afisa performanta globala a acestora, prin functia Full Website Profile

Pe langa acestea, Visibility Report le ofera celor care il utilizeaza si avantajul de a sti instant cine sunt pierzatorii si castigatorii rezultati in urma update-urilor Google si de a gestiona punctual situatia vizibilitatii aflate in scadere, prin decizii de business bazate pe date. 

Upswing este prima agenție specializată de SEO și content marketing din România, care a lansat în 2013 aplicația SEOmonitor, folosită de sute de agenții de SEO și branduri din România și din lume.  

Visibility Report poate fi consultat gratuit pe upswing.ro/report/.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →