Utilagro.ro – un nou magazin online profesionist dedicat fermierilor

Publicat pe 19 Mai 2022
Utilagro.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu piese pentru utilaje agricole. Au o experiență pe piață de peste 10 ani, timp în care au ajutat mulți agricultori să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții. In aceasta luna deschid un nou magazin online pe o platformă profesionistă, realizată de agenția maximsite.ro.

Acest pas este important în evoluția companiei pentru că îi va asigura o vizibilitate mai mare la nivel național – dacă până acum majoritatea vânzărilor erau de la nivel local, acum utilagro.ro își poate extinde activitate mai rapid și la nivel național. Un nou magazin online, mai modern și mai accesibil înseamnă și vânzări mai mari – clienții nu dispun de timpul necesar pentru a nagiva pe site-uri în căutarea unei piese potrivite și ies rapid dintr-un magazin online configurat necorespunzător. Exact genul acesta de situație va fi evitat de utilagro.ro pentru că noul magazin online va avea o interfață prietenoasă și un proces de achiziție mult mai rapid și mai eficient. Practic, agricultorii care se confruntă cu defecțiuni la anumite utilaje vor putea cumpăra piesele de schimb necesare de pe utilagro.ro cu doar câteva click-uri.

Un nou magazin online ce satisface nevoile clienților

Nevoile clienților se schimbă, iar comercianții trebuie să își adapteze magazinele (atât online, cât și offline) în funcție de aceste cerințe pentru a-și menține competitivitatea. Utilagro.ro a observat o schimbare în rândul agricultorilor care aveau nevoie de un magazin online mai accesibil, mai ușor de navigat..pe scurt, un magazin online la îndemâna tuturor. Există agricultori care nu petrec foarte mult timp în fața tehnologiei, fiind mult prea ocupați cu pregătirea și cultivarea pământului. Acești agricultori au nevoie de o modalitate simplă de comandare a pieselor pentru utilaje agricole. Noul magazin online va avea o interfață mult mai prietenoasă, va fi mai ușor de navigat, iar pașii pentru plasarea unei comenzi vor fi parcurși mult mai rapid.

Printre cele mai mari avantaje ale noului magazin online se numără:

  •  Viteză de încărcare mai mare,
  •  Navigare ușoară – produsele vor fi găsite mai ușor,
  •  Proces de cumpărare simplificat,
  •  Gamă extinsă de produse,
  •  Design prietenos și modern,
  •  Informații utile despre piesele de schimb comercializate.

Ce produse vor găsi agricultorii în magazinul online?

Noul magazin online va găzdui o multitudine de produse, ca și până acum. De la piese pentru combine, până la culegătoare de porumb, tractoare, balotiere, pluguri, cositoare și semănătoare. Orice piesă de schimb, filtru, uleiuri și rulmenți se găsesc în acest magazin online. De la toate brandurile renumite în acest domeniu găsiți produse aftermarket potrivite pentru ca: John Deere, New Holland, Laverda, Fendt, Case, Cola Fahr, Fiat, Same, Baut, Duro, Massey Ferguson, zeci de producători apreciați pentru produsele de calitate, ce se remarcă prin rezistență și fiabilitate.

Odată cu mutarea magazinului pe o nouă platformă profesionistă, va fi extinsă și gama de produse, astfel încât orice agricultor să își poate desfășura activitatea fără întreruperi, știind că în cazul în care se întâmplă ceva cu utilajele sale, va găsi pe utilagro.ro piesa de schimb necesară.

Maximsite.ro, partenerul Utilagro.ro pe acest drum spre succes

Maximsite.ro este partenerul care va face acest parcurs posibil și se va asigura că util-agro.ro va beneficia de un magazin online nou, mult mai modern și adaptat nevoilor clienților. Echipa Maximsite are în spate 14 ani de experiență în servicii personalizate și complete de realizare a site-urilor, însă în ultimii 9 ani, activitatea companiei s-a concentrat în proporție de 90% pe comerțul online.

Domenii: Agricultura

SC FLORAL PACKING GROUP SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!