Vă interesează o afacere în domeniul Nail Art?

Publicat pe 18 Noiembrie 2021
Dacă doriți să deschideți o afacere în domeniul Nail Art sau dacă doriți să vă extindeți afacerea într-un domeniu apropiat, aveți nevoie de ajutorul nostru pentru un timp. Nici o afacere în care concurența este mare, nu are sorți de izbândă dacă nu veți lucra cu produse ultra moderne și foarte performante. Pentru persoanele aflate la început de drum, aveți nevoie de rezultate foarte bune pentru ca, partenerii dumneavoastră să fie foarte mulțumiți și să vă frecventeze în mod periodic, salonul de înfrumusețare.

Evoqe.ro comercializează o gamă foarte variată de produse de actualitate

Evoqe.ro este un foarte important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor. Gama de produse este suficient de completă, pentru a putea realiza inclusiv, manichiuri complexe cu produse fabricate de același producător. Este vorba despre mărci diferite recunoscute în multe țări importante din Europa și din întreaga lume.

Cele mai importante categorii de produse le găsiți postate pe site-ul companiei Evoqe.ro: geluri construcție, geluri color, soluții pentru pregătirea manichiurilor de foarte bună calitate, oja semipermanenta, soluții pentru degresare, uleiuri pentru întreținerea și hidratarea cuticulelor, acetonă, accesorii și ustensile manichiură, aparate moderne, decoruri unghii, soluții de tip top, pudre acrilice foarte performante, polygel, etc. Acestea au fost doar câteva exemple, însă oferta merită analizată cu atenție în totalitate.

Produse EVERIN pentru manichiuri de actualitate

Celebrele produse marca EVERIN sunt prezente și în oferta acestui important distribuitor. Dacă v-ați obișnuit cu ele și dacă le-ați mai folosit până acum și le considerați folositoare și utile, le puteți comanda și cu ajutorul acestui magazin online, împreună cu alte categorii de produse fabricate de alți producători renumiți.

Este vorba despre geluri color EVERIN, geluri pentru construcție, geluri pentru pictură, foarte multe modele de oje semipermanente, soluții de tip Primer, bază și top, etc.

Toate produsele sunt postate pe site. Foarte multe dintre ele au menționate caracteristicile produsului. Acolo unde nu veți găsi informațiile necesare, este recomandat să solicitați detaliile dorite de la unul din reprezentanții companiei. Sunt persoane foarte amabile care vin imediat în sprijinul clienților interesați de produse.

Comenzile se pot face într-un mod foarte simplu, produsele se pot returna, cu respectarea unor condiții impuse de companie. Indiferent dacă veți comanda produse de genul geluri construcții, decoruri unghii, stampile unghii sau aparatura ultramodernă, costurile serviciilor de transport vor fi aceleași.

Nu ezitați să realizați și comenzi mai numeroase, dacă aveți mai multe saloane de înfrumusețare în cadrul aceleiași firme. Se pot realiza și astfel de comenzi. În funcție de stocurile existente, vi se va comunica termenul de livrare al produselor, în cel mai scurt timp posibil. Este o ocazie foarte bună pentru toate saloanele de înfrumusețare noi, care doresc să își impresioneze în mod plăcut clienții încă de la început. Produsele profesionale întotdeauna oferă rezultate extraordinare și manichiuri ... foarte aspectuoase.

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!