Vă mutați sediul firmei și trebuie să renovați noua locație? Special Doors vine în ajutor

Publicat pe 9 Iulie 2021
În materie de uși interior/exterior și parchet, Special Doors este aliatul pe care vă puteți baza atunci când vă doriți calitate, dar și prețuri accesibile.

Când vine vorba de relocarea unui business, poate într-o zonă mai bună, un spațiu mai mare, de obicei este greu să găsiți un loc care să le aibă pe toate. Dacă e un spațiu nou e prea scump, așa că recurgeți la a închiria unul pe care să îl puteți renova cum doriți, încadrându-vă în bugetul disponibil.

Printre cele mai importante schimbări sunt ușile, parchetul și tencuiala. Ușile și parchetul trebuie să fie trainice, să fie alese în modele ce nu se vor demoda de-a lungul anilor și sunt o mare parte din decorul unui loc. De aceea, trebuie alese cu grijă încă de la început, pentru că acestea nu se schimbă des. În materie de uși interior/exterior și parchet, Special Doors este aliatul pe care vă puteți baza atunci când vă doriți calitate, dar și prețuri accesibile.

Ușile de interior/exterior - mai mult decât rol funcțional

Evident că într-o firmă fiecare departament sau loc trebuie să aibă câte o ușă ce să delimiteze spațiile și să ofere intimitate angajaților. Dar ușile acum și-au depășit condiția de necesitate, devenind și ele parte din decorul unui loc, deci trebuie alese și în funcție de culorile pereților, a parchetului și a restului mobilierului din locație.

Dacă până acum câțiva ani nu prea aveam de unde alege, mulțumindu-ne cu ce era, acum ușile vin în modele cât mai deosebite, unice, ce se pot plia pe diferite stiluri. Deci fie că optați în interior pentru un decor industrial, unul clasic, unul modern, ori poate boho sau vintage, Special Doors dispune de variante usi interior ce se încadrează în oricare. Puteți opta între cele clasice confecționate din mai multe materiale sau poate variante cu aspect mai inedit, precum cele din sticlă, călite prin imprimare sau sablare cu nisip.

Și ușa de la intrare în incintă este importantă, iar alegerea să are două scopuri. Primul scop ar fi siguranța tuturor din firmă și a obiectelor de valoare de acolo, iar al doilea scop este pentru atragerea clientului. O ușă frumoasă invită la descoperirea locului ce se află dincolo de ea, iar pentru clienți fiecare detaliu contează. Prima ușă pe care o deschid este aceasta, deci este una din cărțile de vizită a unei firme.

Tot la Special Doors veți regăsi chiar și uși metalice moderne, blindate, din materiale de calitate superioară, de la unele dintre cele mai cunoscute branduri. Descoperiți-le accesând www.specialdoors.ro și alegeți-le pe cele ideale pentru business-ul vostru.

Contact: comenzi@specialdoors.ro

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!