Vadauto lanseaza: Servicii de curatare profesionala filtre de particule (DPF) in Cluj

Publicat pe 23 Aprilie 2018
Pe langa optiunile de service pe care le avea in catalogul de oferte, VadAuto a introdus un nou serviciu. Mai precis, este vorba despre serviciul de curatare al filtrelor de particule. Avand ca scop principal asigurarea unor servicii de calitate clientilor pe care ii deservesc, VadAuto utilizeaza echipamente si aparatura de ultima generatie. Acest lucru este valabil si pentru acest nou serviciu introdus. Aparatul achizitionat pentru acest proiect, face parte dintr-un lot fabricat in anul 2017 si functioneaza pe baza unui software updat-at la ultima versiune.

VadAuto este o companie cu capital 100% romanesc care are ca obiect de activitate efectuarea de Inspectii Tehnicec Periodice, dar si comercializarea de piese auto si accesorii, respectiv reparatiile autovehiculelor la un service auto propriu. Firma s-a infiintat in anul 2013 in Cluj-Napoca, iar in prezent isi desfasoara activitatea in 3 locatii.

Filtrul de particule Diesel (DPF) se regaseste doar in arhitectura automobilelor care folosesc combustibil Diesel si reprezinta o componenta de siguranta, avand functia de a curata gazele evacuate de catre motor in urma procesului tehnologic pe baza caruia se asigura functionarea corecta a motoarelor Diesel. Datorita cantitatii ridicate de particule daunatoare, filtrele de particule Diesel pot provoca daune privind performantele automobilului. In categoria de particule daunatoare se regasesc funingine nocive.

In momentul trecerii prin filtru de particule, funinginele sunt oprite si stocate. Astfel, dupa o anumita perioada, depinzand de mai multi factori, precum calitatea combustibilului, aceste filtre de particule intalnesc un risc ridicat de a se infunda si a nu mai functiona la parametrii maximi. Din acest motiv, regenerarea acestei componente dupa o anumita distanta parcursa cu automobilul, devine o necesitate. Daca acest detaliu important, este omis, sau nu este luat in considerare, particulele stocate de catre filtrul de particule pot depasi o cantitate maxima acceptata, iar in acel moment filtrul nu va mai putea fi reconditionat, ceea ce aduce cu sine, obligatia de a schimba aceasta componenta, implicand astfel costuri mai ridicate.

Aparatul detinut de VadAuto nu este limitat de restrictii in privinta modelului sau tipului de filtru de particule, avand capacitatea de a curata orice tip de filtru de particule, incluzand si cele EURO 6. Nici categoria autovehiculului nu este o problema invocata de VadAuto, aparatura fiind capabila sa gestioneze automobile, autobuze sau camioane. Inca un plus este faptul ca si camioanele mari isi pot asigura serivciile la compania VadAuto, printre produsele pe care le curata, numarandu-se si catalizatoarele.

Datorita faptului ca serviciile acestei companii asigura o calitate ridicata, timpul de procesare pentru curatarea DPF-ului, nu poate fi estimat exact, fiind mai multi factori de care este influentat. Unul dintre acestia, si probabil cel mai important este nivelul de incarcare al acestuia cu particule daunatoare si cenusa.

In ceea ce priveste costul de curatare al filtrului de particule. Compania VadAuto asigura un pret de pana la 10 ori mai redus decat in cazul in care ar fi nevoie de o inlocuire totala al acestui filtru.

Pentru a asigura calitatea ridicata a serviciului si un grad de multumire ridicat din partea clientului, aparatul care realizeaza procesul de curatare este bazat pe o functionare automata, astfel se poate vorbi despre un procent de calitate al curatarii filtrului de particule de 99%.

Perioada de garantie oferita in urma achiztionarii unui serviciu de curatare al filtrului de particule de la firma VadAuto se intinde pe perioada unui intreg an calendaristic (12 luni).

Asigurand asadar, o curatare DPF de o calitate indiscutabila, dar si o gama variata de alte servicii, VadAuto pune la dispozitia clientilor, aceste servicii zilnic, pe parcursul saptamanii (de Luni pana Vineri) de la 9:00 la 18:00, iar in week-end, doar in zilele de Sambata pe baza de programare.

Domenii: Afaceri, Auto, Auto

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →