Valori si cultura organizationala, la Atelierele UMANager

Publicat pe 20 Septembrie 2016
Invitati internationali si surprize pentru cei care vor participa la cea de-a XI-a Atelierele de Leadership Moral UMANanager: la editia din 5 octombrie, evenimentul va propune o discutie interactiva cu trei personalitati din lumea de business din strainatate, membri ai Ethical Business Building the Future (EBBF), o organizatie cu 500 de membri, oameni de afaceri din Europa, inspirati de principiile credintei Bahá'í: Daniel Truran, Ralph Blundell si Valerie Davis.

Tema acestei editii a UMANager este ”Valori si cultura organizationala – cum se transforma niste valori autentice intr-o cultura organizationala sustenabila”, iar evenimentul se va desfasura in Sala Aula Magna a Universitatii Romano-Americane, Bulevardul Expozitiei 1B, incepand cu ora 17.00. Participarea publicului la aceasta conferinta este gratuita si se face pe baza inscrierii pe site-ul www.umanager.ro.

Cum reusim sa creem o Cultura Organizationala sustenabila si mai mult decat atat, o putem mentine sanatoasa si etica? Cum reusim sa transformam Adevaratele valori universale intr-o cultura organizationala puternica? - acestea sunt intrebarile la care ne dorim sa raspundem cu ajutorul celor 3 invitati, care vor aborda urmatoarele teme:

Daniel Truran: Cum sa creezi companii si locuri de munca pentru care sa merite sa muncesti

Ralph Blundell: Sustinerea unei culturi organizationale sanatoase in ciuda tuturor neintelegerilor

Valerie Davis: Transformarea Valorilor si Culturii - un model integral

In plus, organizatorii au mai pregatit si o surpriza: cinci persoane dintre cele care vor fi prezente pe data de 5 octombrie la cea de-a XI-a editie a UMANager vor avea ocazia sa castige prin tragere la sorti cate un bilet la Conferinta EBBF – Building capacity din 6-9 octombrie, in valoare de 300€! Prezenta celor trei speakeri la atelierele din 5 octombrie a fost asigurata cu sprijinul EBBF si a celor patru initiatori ai evenimentelor UMANager: Dr. Wargha Enayati, Silviu Hotaran, Steven Van Groningen si Septimiu Postelnicu.

Despre invitati

Ralph Blundell este consultant de leadership pentru mari corporatii din intreaga lume, facand posibila dezvoltarea echipelor de senior management si facilitand schimbarea la nivel de sistem. Este un speaker constant la conferinte si evenimente de business si preda la scoli de business. Locuieste in Portugalia si este membru in board-ul EBBF.

  Valerie Davis a lucrat cu lideri din mai multe domenii de afaceri din America de Nord, datorita rolului de leadership development professional. Si-a inceput cariera intr-o companie globala de telecomunicatii, a lucrat cu o firma de consultanta globala si si-a infiintat propria firma de peste 10 ani. De curand si-a terminat doctoratul in Dezvoltare Umana, studiind modul in care liderii construiesc puterea folosind principiul colaborarii. 

  Daniel Truran este strateg, Social innovator si Director General al EBBF (Ethical Business Building the Future). Este, de asemenea, co-fondator al The Impact Hub Madrid Social Innovation Hub | si Marketing and Events Director la B Lab Europe .  

Building Capacity - Dezvoltarea culturii organizationale, dezbatuta la atelierele internationale EBBF, 6-9 octombrie 2016, Bucuresti

La inceputul lunii octombrie, Bucurestiul devine locul de intalnire a celor care vor sa inteleaga cum pot dezvolta talentul angajatilor si isi pot adapta companiile pentru a deveni competitive pe piata locurilor de munca in viitor. Evenimentul care va reuni 14 speakeri internationali se va desfasura in zilele de 6, 7, 8 si 9 octombrie, la Hotel Phoenicia.

Evenimentul #BuildingCapacity este organizat de Ethical Business Building the Future (EBBF), o organizatie internationala care reuneste lideri din zona de business din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, vizitati site-ul EBBF - http://ebbf.org/event/ebbf-international-event-capacity-building/#ebbf

Despre UMANager

UMANager este un proiect de sustinere a eticii in afaceri si de crestere a gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori in parteneri si in mediul de afaceri autohton. Organizat sub forma unor conferinte si ateliere interactive, trimestriale, sustinute de cunoscuti oameni de afaceri si antreprenori care au construit afaceri durabile in Romania, ajunse la maturitate, sau care au experimentat succesul inclusiv in criza, proiectul isi propune sa coaguleze o comunitate care sa foloseasca etica in afaceri ca reper in activitatea profesionala, adresandu-se atat oamenilor de afaceri cat si studentilor si liceenilor interesati sa-si construiasca o cariera in business. 

Atelierele de Leadership Moral UMANager este un proiect initiat de Dr. Wargha Enayati (Fondator al Retelei Private de Sanatate Regina Maria si al Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria), Silviu Hotaran (Managing Director GKTI Semper Human), Steven Van Groningen (Presedinte si CEO Raiffeisen Bank) si Septimiu Postelnicu (Executive Vice President al Diviziei Global Banking Services a Unicredit Bank).

Sursa foto: Shutterstock

Domenii: HR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →