Vanzari auto second hand prin VipCars Automobile – Sfaturi de achizitie

Publicat pe 18 Mai 2018
Considerate deosebit de fiabile si rezistente in timp, masinile nemtesti se afla in topul preferintelor atunci cand vine vorba de achizitionarea unor automobile rulate.

Cu toate acestea, nu toate automobilele provenite din Germania sunt ferite de probleme tehnice, asa cum ne poate confirma VipCars Automobile, dealer autorizat din Romania care se ocupa cu vanzari auto second hand pentru masini germane.

Asadar, pentru a fi siguri ca nu investiti intr-o masina cu probleme, apelati intotdeauna la un specialist in domeniu, care reuseste sa imbine serviciile de vanzari cu cele de consultanta.

Sfaturi utile de achizitie – Cum recunosti un automobil uzat?

Chiar daca frecventati targurile auto second hand si aveti impresia ca stiti care este mersul vanzarilor auto de pe piata din Romania, trebuie sa aflati ca s-ar putea sa va inselati.

VipCars Automobile este dealer autorizat, timp in care a importat masini din Germania si alte tari europene, reusind astfel sa descopere secretele celor care se ocupa cu acest tip de afacere.

Prin urmare, iata cateva informatii si sfaturi care v-ar putea ajuta in procesul de achizitie a unui automobil rulat:

Parcuri private si parcuri de la dealeri autorizati – Trebuie sa stiti de la bun inceput ca parcurile auto second hand din tari precum Germania, sunt impartite in doua: cele private si cele oficiale.

Cum va puteti da seama din ce categorie face parte masina pe care doriti sa o cumparati?

Evident, cele importate de la dealeri autorizati, asa cum se intampla si cu ofertele auto second hand de la VipCars Automobile, au preturi mai mari, sunt insotite de carte de service, revizii si alte documente esentiale.

Masini „capcana” – In general, pe piata auto second hand din tara, 75% dintre masini sunt „capcana”.

Altfel spus, acestea reprezinta o afacere profitabila doar pentru vanzator, nu si pentru client.

Acest tip de masini pot fi de doua feluri: cele uzate peste masura, aduse la noi in tara, cosmetizate si pregatite de vanzare si cele lovite, reparate impecabil de samsari si vandute la preturi mari.

Cum recunoastem masinile cu probleme? – Daca nu va pricepeti foarte tare la masini, atunci trebuie sa mergeti insotiti de catre un specialist.

Acesta trebuie sa verifice caroseria, portierele, pragurile, motorul, portbagajul si alte componente cheie care ar putea arata ca masina a fost lovita. In ceea ce priveste kilometrii dati inapoi, trebuie sa cautati semnele de uzura de pe scaune, volan, pedale, manere, schimbator etc.

Cele mai avantajoase oferte auto second hand – Alege corect!

VipCars Automobile va intampina cu un parc auto generos in Braila, in care puteti gasi cele mai avantajoase oferte de vanzari auto second hand. Acestea provin de la parteneri autorizati din Germania, care trimit in tara autoturisme rulate pe autostrada, ingrijite corespunzator si insotite de istoricul real al acestora.

Date de contact

Prin urmare, apelati intotdeauna la serviciile unei reprezentante oficiale, pentru a fi siguri ca nu intrati in posesia unei masini „capcana”.

Detalii suplimentare puteti gasi accesand website-ul: http://vipcarsautomobile.ro/

Telefon: 0743 374 251

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →