Vara asta tinem steagul!

Publicat pe 2 Iunie 2016
În această vară, compania banner-rollup.ro susține echipa României la EURO 2016. Ține steagul sus vara asta și tu! Arată-le celorlalți că și tu susții echipa României. Echipează-te ca un suporter adevărat!

Cum? 

Intră pe banner-rollup.ro, alege unul dintre modelele de steaguri personalizabile pe care îl putem personaliza după cum dorești, sau îți putem pune la dispoziție una dintre variantele de personalizare gândite pentru a susține echipa națională de fotbal a României. 

Odată printat steagul îl poți folosi cum dorești. Fie îl poți lua cu tine la terasă, fie îl poți pune pe plaja, fie în grădină, fie vei putea defila cu el după victoria României. Metodele de uz sunt infinite!

Eu susțin a mea echipă,

care țara mi-o ridică

Steagul sus voi ridica

pentru naționala mea!

banner-rollup mă ajută,

îl printează la secundă.

Pentru că și nouă ne place fotbalul și vom urmari Campionatul și pentru că și noi avem un steag la sediul nostru, am ales să vă oferim și vouă o variantă elegantă de a spune, ”Hai România!” la campionatul de anul acesta, și de a arată că România este o țară care apreciază fotbalul. 

Iar voi, patroni de terase, aratați-le celor care iubesc fotbalul, că terasa voastră este un loc de întalnire al suporterilor. 

Suporterii vă vor observa de la distanță pentru că steagul îi va chema la voi.

Haideți să sărbătorim participarea României la Campionatul European de Fotbal 2016!

Pentru a comanda un steag, tot ce trebuie sa faceți este să alegeți unul dintre modele, dimensiunea, iar noi vă punem la dispoziție ștanța ca să puteți concepe propriu vostru model sau îl putem realiza noi după indicațiile voastre. 

Vă vom face simularile necesare pentru ca steagul final să fie cel dorit. 

După aceea tot ce trebuie să faceți este să așteptați 48 de ore până când steagul va fi la voi în sufragerie, terasă, gradină sau pe plajă.


Sedra-XP Advertising

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!