Vara asta, Transilvania se vede, se gusta si se simte in familie cu Transilvania Train

Publicat pe 29 Iunie 2018
O experienta pe sine inedita, de cinci zile, ce nu cunoaste limita de varsta

Este al doilea an cand Transilvania Train se pune din nou in miscare, pentru 600 de kilometri de povesti putin stiute, dar si experiente, gusturi si arome care ne reamintesc de propria copilarie.

Concept unic in Romania, pornit din pasiune si cu misiunea de a readuce in atentia publicului traditiile si valorile culturale dintr-o zona pitoreasca, Transilvania Train este o croaziera pe uscat ”all inclusive” si isi propune si sa ii faca pe calatori sa se simta ca intr-o mini-vacanta la bunicii din Transilvania in care, alaturi de cei mici, sunt din nou rasfatati cu bucate alese si sanatoase, drumetii, povesti si legende si, mai ales, cu multa-multa grija.

Anul acesta calatorii se vor bucura de 5 zile pentru a explora acest taram de legenda, vizitand nu mai putin de 7 orase medievale si 20 de fortificatii. Acestia beneficiaza si de un program flexibil, putandu-si personaliza excursia cu workshop-urile de inspiratie traditionala (tiglarie, rotarie, tesut, arhitectura saseasca, echitatie, ierburi magice), iar printre activitatile propuse de organizatori se numara o experienta gastronomica unica, in care toata lumea va invata sa gateasca macar un preparat transilvanean, degustari de vin, pranzuri campenesti si evenimente exclusiviste, cum ar fi un rar concert de orga la biserica din Sebes si concertul Filarmonicii din Sibiu organizat in Piata Mica a orasului Sibiu.

Tot ce are de oferit experienta Transilvania Train este inclus in pachetul turistic de 780 euro ce include transportul cu trenul si autocarele, accesul la obiectivele turistice vizitate, workshop-ul gastronomic, atelierele, petrecerile, concertele, cazarea in hoteluri de 4 stele, mesele, gestiunea bagajelor (pe care calatorii le vor gasi, in fiecare seara in camera de hotel, nu le vor lua zilnic dupa ei 😊 ), ghizii, pana chiar si suvenirurile.

Chiar de la editia din 2017, cererea mare venita din partea clientilor cu copii de toate varstele a demonstrat ca nici o varsta nu este prea frageda pentru a invata placerea de a calatori. Astfel, aceasta mini-vacanta este completata de biletul gratuit pe care orice copil curios si aventuros cu varsta pana la 14 ani, insotit de doi adulti, il primeste pentru a se putea bucura de tot ce are Transilvania de oferit.

Distribuie:

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →