Velimed Travel Agency – respect pentru tine și vacanța ta

Publicat pe 25 Ianuarie 2021
În primele două luni ale anului 2020, Velimed Travel Agency a înregistrat o cerere crescută pentru circuite și excursii - cu toții ne pregăteam pentru un an de neuitat și o vară relaxantă. În urma declanșării pandemiei și a apariției restricțiilor, clienții agenției s-au găsit, alături de toți cei care își plănuiseră vacanța în avans, într-o situație neclară privind excursiile deja achitate. În lumina respectului pentru clienți, echipa agenției a decis să returneze toate sumele primite de la aceștia.

Pentru anul 2021, Velimed Travel pregătește, cu aceeași pasiune pe care o dedică de peste 25 de ani, circuite și sejururi în destinații noi. La doar un click distanță, site-ul agentiei vă poate dezvălui pachetele turistice pentru Cuba, Madeira, Bali și nu numai. Pe parcursul anului, portofoliul de circuite al agenției se va îmbunătăți cu mai multe destinații de neratat: India, Thailanda, Suedia, Norvegia, Mexic, SUA. Toate aceste destinații vor fi operate cu zboruri din Cluj-Napoca!

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul turismului, Velimed Travel poate opera orice tip de vacanță atât pe continentul european, cât și în întreaga lume. Calitatea serviciilor turistice oferite o puteți observa începând cu cele mai mici detalii: gama vastă de pachete, relația cu clienții și respectul acordat acestora. Întreaga echipa a agenției își dedică timpul pentru a adapta pachetele turistice nevoilor și dorințelor clienților, astfel că aceștia se vor bucura pe deplin de vizitarea unor obiective fascinante, insoțiți de un ghid cu experiență. Toate aceste elemente fac ca o vacanță organizată în colaborare cu Velimed Travel Agency să devină una memorabilă.

Intra și alege ce ți se potrivește din ofertele agentiei Velimed Travel: www.velimed.ro

Domenii: Turism

SC VELIMED SRL

Velimed Travel Agency - garanția unei vacanțe fără griji Velimed Travel își pune la dispoziția turiștilor toate cunoștințele acumulate în cei peste 25 de ani de activitate, astfel încât vacanța...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!